Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
1 apr. Alles over Irminloo
28 feb. Bestuursbericht 2017
13 nov. Led verlichting
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
DSC_6164.JPG
DSC_6163.JPG
DSC_6161.JPG
Meest recente foto's
Alles over Irminloo
 Robert Jan van Dijk   Alles over Irminloo  860x gelezen

 


ALGEMEEN

INFORMATIE

TRAINING EN SELECTIE

STATUTEN EN VIT

Algemeen en contact

Informatiebrochure

Training algemeen

Statuten

Route en adres

Activiteitenkalender

Jeugd trainingen

Huish. reglement

Lidmaatschap

Irminfo (clubblad)

Senioren trainingen

Sponsors

Proeflidmaatschap

Nieuwsbrieven

Trainingskosten

Vrijwilligers (VIT)

Lid worden

Clubkampioenen

Selectiebeleid

Achtergrond VIT

Historie

Baanbezetting

  

Introducee

 

 

 


 

woensdag 1 april 2020, 22:19 uur 3 reacties (reageer)
Clubkampioenschappen 2017: Nieuwe ronde, nieuwe ..
 Han Brinkman   Alles over Irminloo  47x gelezen

kansen

De clubkampioenschappen 2017 in maart zijn niet doorgegaan. Door de samenvoeging van de junior- en seniorclubkampioenschappen hoopten we dat we een groter deelnemersveld zouden krijgen. Ook hadden we door de samenvoeging van twee toernooien minder mensen voor de organisatie nodig. Helaas heeft deze aanpak niet tot het gewenste resultaat geleid. Dus we moeten wat anders!

Kalender
Elke zichzelf respecterende vereniging die lid is van de tennisbond kan en wil niet zonder haar clubkampioenschappen en haar officiële KNLTB tennistoernooien. Dus wij ook niet! De laatste jaren organiseren wij in maart de jeugd- en senioren clubkampioenschappen, in juni het open KNLTB toernooi (alle leeftijden), in september het open KNLTB 25+ toernooi en in oktober het open KNLTB jeugd toernooi t/m 17 jaar. Een volle agenda waarbij met name bij de KNLTB toernooien er weinig ruimte is om een andere week te kiezen. 

Periode
De clubkampioenschappen zijn niet aan een bepaalde datum gebonden. Veel verenigingen organiseren hun clubkampioenschappen aan het einde van het seizoen, bijvoorbeeld ergens in augustus. Er zijn ook verenigingen die ervoor kiezen om dit direct na de competitie te organiseren onder het motto, ‘dan is iedereen lekker ingespeeld’. Het nadeel is echter dat in deze periode veel toernooien worden georganiseerd. Wij hebben een aantal jaren geleden onze clubkampioenschappen verplaatst naar voor de competitie vanuit de logica, ‘dan hebben we een goede wedstrijdtraining zo vlak voor de competitie’. Nadeel hiervan is dat veel tennissers nog een beetje in de winterslaap lijken te zitten. Ook de kans op warm en zonnig terrasweer is in dan wel erg klein. En ja, niets is natuurlijk zo lekker als in het zonnetje te tennissen of vanaf het terras te kijken naar clubgenoten die elkaar aan het bestrijden zijn.

Wel doorgaan!
Ook in 2017 moeten we onze clubkampioenen kunnen huldigen. Alle leden moeten de gelegenheid krijgen om sportief en gezellig de strijd aan te kunnen gaan met hun clubgenoten. Na de competitie, eind augustus of eind september. Of wellicht een andere periode. We staan open voor alle suggesties.

We zoeken mensen die de kar voor dit evenement willen trekken. Die bij wijze van spreken ‘er van wakker liggen als de dingen niet goed geregeld zijn’. Dus wil jij ook dat de clubkampioenschappen door gaan en voel jij je hier ook mede verantwoordelijk voor, meld je via info@irminloo.nl of bij één van de bestuursleden. Het bestuur en de commissies zijn meer dan bereid om je hierin te begeleiden.

Robert-Jan van Dijk
 

dinsdag 28 maart 2017, 06:35 uur
Niet alleen maar tennis voor ..
 Han Brinkman   Alles over Irminloo  85x gelezen

Bertus Bossenbroek. Tennist al zo’n 45 jaar.    
Lid sinds 1978.       
Diverse vrijwilligerstaken.
Getrouwd met Mien. Heeft een bijzondere hobby.

dinsdag 28 maart 2017, 06:17 uur
WADS 2016-2017
 Han Brinkman   Alles over Irminloo  80x gelezen

De WADS is tegendraads. Tegen de trend in van steeds ouder en steeds minder.
Misschien zijn de deelnemers zelf ook wel tegendraads, want ze geven zich op om in de winter, onder extreme weersomstandigheden met wind, regen en kou, door te blijven tennissen. Wie doet dat nou?

(Klik op Lees meer voor het vervolg!)

dinsdag 28 maart 2017, 06:11 uur


PINGPONG dankzij de PINGPING van de Club van 100
 Han Brinkman   Alles over Irminloo  57x gelezen

Vroeger, in de jaren dat we nog 900 leden hadden, was mijn teamgenoot Bert Gerards clubkampioen. Hij won de finale meestal van de linkshandige Hennie Budding. Ze waren allebei óók lid van de tafeltennisvereniging en daar was de uitslag altijd andersom. Duidelijk was en is, dat tafeltennis goed is voor je tennistechniek.

Met het geld van de Club van 100 wilden we iets moois aanschaffen waar zowel jeugd als senioren beter van (kunnen) worden. Binnenkort wordt er, vlakbij de ingang van het park, een schitterende outdoor-wedstrijdtafel geplaatst. Ballen en batjes zelf meenemen, al is er straks leenmateriaal beschikbaar.  (Wie heeft er nog wat liggen?) Kersverse sponsor Intersport Ermelo helpt natuurlijk ook mee. Als u snel € 50,- overmaakt, kunnen we uw naam ook vermelden op de plaquette Mede mogelijk gemaakt door, maar dan moet u een beetje snel zijn. Op de sponsordag die kort na het einde van de competitie wordt georganiseerd, zal de tafel officieel in gebruik worden genomen. Naar verwachting zal Sjeng Schalken de meesten van ons ook met pingpongen de baas zijn. Misschien dat Bert Gerards wat tegenstand kan geven, maar dan moet hij eigenlijk eerst nog lid worden van de Cv100...

Nieuwe leden komen eerst even in ‘klad’ op het mooie bord in het clubhuis, gesponsord door Text-Line. Ze doneren € 50,- waarvan we leuke, onverantwoorde en bijzondere dingen kunnen betalen. Initiatiefnemer Chris van Koerten, penningmeester Gert Meijer en ik beoordelen aanvragen met leuke ideeën.  Help mee en maak  € 50,- over op bankrekening NL36INGB0007265836 tnv ltv Irminloo / Club van 100 ovv de naam die wij op het bord mogen vermelden. Alleen hiervoor zou je het al doen! Hartelijk dank!

Dick Leene

dinsdag 28 maart 2017, 06:07 uur
Mogelijke belemmering Klaverlaan 28 maart a.s.
 Robert Jan van Dijk  -  44x gelezen

Op dinsdag 28 maart wordt vanwege het kappen van bomen bij Klaverlaan 4 en 4a een telekraan neergezet die mogelijk hinder oplevert voor het verkeer. Als dit zo is, is er een alternatieve route via de Hulstlaan en de Seringweg. De werkzaamheden duren 1 dag.

 

donderdag 23 maart 2017, 15:50 uur
VACATURE TENNISKIDSFUNCTIONARIS
 Han Brinkman   Alles over Irminloo  42x gelezen

Sinds september 2013 ben ik actief binnen de Jeugdcommissie van LTV Irminloo. In het begin met allerlei taken en activiteiten die zich voor deden, nu vooral nog met het coördineren van World Tourcompetitie Rood en Oranje.
Aangezien mijn dochter al een paar jaar niet meer tennist neemt mijn binding met het jeugdtennis en de kennis over de jeugdleden sterk af. Ik heb het altijd met veel enthousiasme gedaan, maar merk dat dit steeds minder wordt. Dit komt het jeugdtennis binnen LTV Irminloo niet ten goede.
Daarom ben ik op zoek naar een enthousiaste ouder, of andere belangstellende, die de functie van “Tenniskidsfunctionaris” van LTV Irminloo over wil nemen.

Voor meer informatie over de taken kan je me bellen of e-mailen.

Joske Kijne

06-11450190 / Joske.kijne@xs4all.nl

woensdag 22 maart 2017, 20:49 uur
Laakhuisje: ATT
 Han Brinkman   Alles over Irminloo  48x gelezen

woensdag 22 maart 2017, 20:45 uur
MAAK KENNIS MET TENNIS ZATERDAG 25 MAART/1 APRIL
 Han Brinkman   Alles over Irminloo  45x gelezen

Iedereen, van jong tot oud, is welkom op zaterdagochtend 25 maart en op zaterdag 1 april om mee te doen aan de ‘Maak kennis met tennis” les.
Dus heeft u buren, familie of kennissen die het leuk vinden om tennis uit te proberen? Kom dan met ze naar de baan.
De les begint om 09.30 uur en eindigt om 10.30 uur. Voor rackets, tennisballen en een trainer wordt gezorgd.
Vraag  de deelnemers wel in sportkleding en op sportschoenen te komen om blessures te voorkomen.
Voor nieuwe leden hebben we een leuke aanbieding met tennisles en een lidmaatschap tot het einde van het jaar.

 

woensdag 22 maart 2017, 20:38 uur
KNLTB PASJE OPHALEN GEWIJZIGD!
 Robert Jan van Dijk   Alles over Irminloo  61x gelezen

Door het niet doorgaan van de clubkampioenschappen zijn ook de tijden voor het ophalen van de KNLTB pas 2017 gewijzigd. In de komende weken is het mogelijk om uw KNLTB pas op te halen op:
 
Maandag 13 maart 19.30 -20.00 uur
Dinsdag 14 maart 19.30 -20.00 uur
Woensdag 15 maart 19.30 -20.00 uur
Donderdag 16 maart 19.30 -20.00 uur
Vrijdag 17 maart 19.30 -20.00 uur
 
Woensdag 22 maart 19.30 -20.00 uur
Woensdag 29 maart 19.30 -20.00 uur
 
Er worden alleen pasjes meegegeven van leden die op hetzelfde adres wonen. Als u voor een team of voor andere vrienden en kennissen pasjes wilt meenemen graag van tevoren even melden op ledenadministratie@irminloo.nl. De geldigheid van de oude pasjes vervalt op maandag 3 april.


vrijdag 10 maart 2017, 19:40 uur 1 reactie (reageer)
1 2 3 4 5 6 7 ...
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
  Alles over Irminloo
 -
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
 Competitie teams 
Senioren
 Dinsdag Dames
 Woensdag Dames
 Woensdag Gemengd
 Donderdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Heren

Junioren
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Jongens
 Zondag Meisjes
 Zondag Gemengd
 Zondag Jongens