Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
1 apr. Alles over Irminloo
13 okt. Voorjaarscompetitie 2018
12 mei Intersport Ermelo Open Toernooi & 35+ LTV Irminloo
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
IMG-20171030-WA0001.jpg
DSC_6164.JPG
DSC_6163.JPG
Meest recente foto's
Alles over Irminloo
 Robert Jan van Dijk   Alles over Irminloo  1457x gelezen

 


ALGEMEEN

INFORMATIE

TRAINING EN SELECTIE

STATUTEN EN VIT

Algemeen en contact

Informatiebrochure

Training algemeen

Statuten

Route en adres

Activiteitenkalender

Jeugd trainingen

Huish. reglement

Lidmaatschap

Irminfo (clubblad)

Senioren trainingen

Sponsors

Proeflidmaatschap

Bestuursberichten

Trainingskosten

Vrijwilligers (VIT)

Lid worden

Nieuwsbrieven

Selectiebeleid

Achtergrond VIT

Historie

Baanbezetting

ClubkampioenenFairPlay:Gedragscodes

Introducee

Bestuur&Commissies


Vertrouwenspersoon


 

woensdag 1 april 2020, 22:19 uur 10 reacties (reageer)
IBP Stress
 Han Brinkman   Alles over Irminloo  133x gelezen

Het gebeurt me niet vaak, maar nu heeft het toch toegeslagen. Stress…

De laatste weken zijn voorbij gevlogen en nu is het zover. Morgen zal ik weer voor langere tijd naar Zuid-Afrika verkassen om daar met vrienden rond te reizen en op safari te gaan. Het voordeel van een KLM-leven is, dat je na je pensionering nog steeds goedkoop kan vliegen. IPB heet dat en het staat voor Indien Plaats Beschikbaar.

 

Je betaalt een lage prijs voor je ticket, maar de keerzijde is dat je bij een volle machine gewoon blijft staan. Overmorgen zou ik weggaan maar een blik gisteravond op de bezetting van die vlucht vertelt me, dat het overvol is en dat ik waarschijnlijk niet mee kan. Morgen is er nog wel plaats. Dus nu besloten om dan maar morgen te gaan, maar… er moet nog zoveel gebeuren. Eerst nog bij mijn schoonzus in Nijmegen langs, die is jarig vandaag en organiseert een brunch. Dan nog mijn bijdragen voor de nieuwsbrief  afmaken, snel wat mensen bellen, auto regelen voor een dag eerder in Johannesburg en een hotel voor morgenavond boeken. Mijn safarikleding lag al klaar, maar Marijke wilde alles  toch nog wassen, dus het ligt nu te drogen op de verwarming.

Morgenochtend moet ik om zes uur weg, dat wordt dus een kort nachtje. Morgen hoop ik in het vliegtuig te zitten en dan begint het grote genieten.

We zien elkaar weer in december… als ik niet ben blijven staan door dat IPB.  

 


dinsdag 31 oktober 2017, 08:11 uur
In memorian Jan Oosterbeek
 Han Brinkman   Alles over Irminloo  164x gelezen

Het is vrijdag 22 september, 10.00 uur. Prachtig weer om te tennissen.

Op baan tien staan, zoals iedere vrijdagmorgen, vier mannen gereed om te gaan dubbelen.

Jan heeft er zin in en bepaalt meteen wie met wie speelt.

Maar dan, ongeveer halfelf. Jan wankelt, leunt even op zijn racket, en zegt: “ik ben zo duizelig….”

Ben en Leo leggen hem samen op de grond. Het lichaam van Jan verkrampt. Dit ziet er ernstig uit. Kennelijk een hartaanval. Babs, verpleegkundige, die op baan negen tennist, ziet wat er gebeurt en gaat meteen met de defibrillator aan de slag. Henk belt 112.

De hulpdiensten zijn er snel, nemen de zorg over, en vervoeren Jan per ambulance naar het ziekenhuis in Amersfoort.

Daar overlijdt hij om 12.12 uur.

 

Groot is de verslagenheid, commotie, schrik maar bovenal het verdriet als het onwerkelijke bericht van de dood van Jan ons in de loop van die vrijdagmiddag bereikt.

Hoe kan dit? Geen enkel voorteken.

Jan, 76 jaar. Altijd zo fit en lichtvoetig.

Hoe moet deze volkomen onverwachte gebeurtenis aankomen bij zijn vrouw, zijn kinderen, zijn familie……?

Op woensdag 27 september wordt Jan gecremeerd in besloten familiekring.

 

Wij, tennisvrienden van Jan, vinden steun bij elkaar en delen onze herinneringen en gedachten als we elkaar ergens in Ermelo of op de baan tegenkomen. Een week later zitten we samen op het terras van de vereniging. We hebben het vanzelfsprekend weer over Jan.  Mooi om te merken dat bij ieder van ons een aantal karakteristieken van zijn persoonlijkheid steeds weer terugkomt:

 

*Zijn liefde voor de muziek.  Dat was zijn echte grote passie. Piano, orgel, viool. Hij vond het heerlijk om daar met ons over te praten, te meer omdat hij wist dat enkelen van ons die passie deelden.

 

*Zijn milde, weldadige humor. Gecombineerd met een ondeugende twinkeling in zijn ogen:

“Wanneer komen nou eindelijk die briljante ballen van jou ?”

“Je hebt deze week weinig bijgeleerd…”

“Wanneer gaan jullie nou eindelijk eens tellen….”

 

*Zijn trouw aan medespelers. Meermalen speelde hij mee met groepjes die een invaller nodig hadden. Ook al vroegen ze hem op het laatste moment.

 

*Zijn plichtsbesef naar de collega’s van de baancommissie.

De vrijdagmiddag hield hij altijd vrij voor het werk op en rondom de baan. Zeker  tien jaar lang…

 

 *Zijn liefde voor vakantiereizen. Samen er op uit met zijn vrouw. Met de camper naar Lofer in Oostenrijk of met de boot naar Friesland. Zijn viool ging altijd mee, want hij moest wel zijn ‘uren blijven maken’.

 

Kortom, Jan was gewoon een fijne vent. Irminloo en wij in het bijzonder, hebben een rustige, plezierige, betrouwbare medespeler verloren. We missen hem zeer.

 

Hopelijk komt er voor zijn vrouw, kinderen en familie een tijd dat ze dankbaar kunnen zijn voor alle mooie herinneringen die Jan aan hen en vele anderen, zeker aan ons, heeft meegegeven.

 

Zijn tennisvrienden.

 

 


dinsdag 24 oktober 2017, 21:16 uur
van der Heide Installatietechniek
 Han Brinkman   Alles over Irminloo  90x gelezen

Hoe belangrijk is de techniek??

 

Als je dan toch een wedstrijd(je) speelt wil je ook wel graag winnen. Zo ligt het in ieder geval bij mij. Daarom zoek ik als regel een andere kruk waarvan ik denk te kunnen winnen. Kinderachtig hoor! Meestal loopt 't trouwens fout af, want het valt helemaal niet mee om een grotere kruk dan ik ben, te vinden. Om te winnen moet je normaal gesproken een redelijke fysieke conditie hebben. Het eindresultaat is verder de resultante van kennis, ervaring en inzicht in het spelletje en niet te vergeten de vaardigheid om ook lastige ballen te kunnen retourneren. En wel op zo'n manier dat jij je fysiek fittere tegenstanders, alle hoeken van de baan laat zien. Dat laatste, de techniek, is voor iemand met twee linkerhanden, zoals ik, altijd een intrigerend element. Je moet er aanleg voor hebben, of bereid zijn veel te oefenen om een prestatie met althans enige allure af te kunnen leveren. Topspin of Flopspin, that's the question.

 

Over techniek gesproken: voor onze sponsor, Van der Heiden Installatietechniek, is techniek op hoog niveau dagelijks werk. Topsport kun je wel zeggen. Ik sprak met Jonathan van der Heiden, de negenentwintigjarige zoon van de oprichter van dit Ermelose familiebedrijf waarin ongeveer tien functionarissen werkzaam zijn. Alle tien met twee rechterhanden, dat spreekt voor zich.

 

V. Waaruit bestaan de activiteiten van het bedrijf?

A. Ons familiebedrijf werd in 2004 gestart door mijn vader. Hij had daarvoor bij een groot installatiebedrijf als leidinggevende vele jaren ervaring opgedaan. Je kunt bij ons terecht voor al het voorkomende technische installatiewerk, met name leiding- en verwarmingstechniek. Maar ook voor elektrotechniek in ruime zin, waaronder bijvoorbeeld de installatie van laadpalen voor elektrisch aangedreven voertuigen(zie foto).

 

V. Wat is de missie en de strategie van het bedrijf?

A. We gaan er voor om voor Ermelo en de omgeving een deskundige en betrouwbare partner te zijn voor alle installatiewerk en onderhoud van bijvoorbeeld verwarmingsinstallaties. We zijn niet te groot voor het ‘kleine’ werk voor particuliere opdrachtgevers en het midden- en kleinbedrijf. Integendeel: daar zit onze kracht. Dit deel van de markt is voor ons belangrijk en onze klanten merken dat terdege. Natuurlijk wordt er ook wel in regie gewerkt voor aannemers bij grotere nieuw- en verbouwingsprojecten. Onze strategie is er echter niet specifiek op gericht om grootschalige projecten te verwerven. We mikken meer op de menselijke maat en echte persoonlijke aandacht voor de individuele wensen van de klant. Als regel is die financieel ook beter uit, omdat we als relatief kleine onderneming geen loodzware overheadkosten voor bijvoorbeeld een personeelsafdeling hebben.

 

V. Wat is de relatie tot TV Irminloo?

A. Sinds lange tijd verzorgen we het installatie- en onderhoudswerk van de vereniging. Dat is ooit begonnen met mijn vader en de relatie is altijd goed gebleven. Als junior ga ik er voor zorgen dat dat ook in de toekomst zo blijft. Overigens speel ik zelf geen tennis, maar ik voetbal. De affiniteit met sport is er dus wel.

 

V. Hebt u nog suggesties voor de club of het bestuur?

A. Ik denk niet dat ik het op tennisgebied beter moet willen weten dan het bestuur. Het is naar mijn idee wel belangrijk dat de leden zich er van bewust zijn welke sponsoren hen financieel een handje helpen. Het is daarom naar mijn idee goed dat in de Nieuwsbrief regelmatig aandacht aan hen wordt gegeven en dat mensen de sponsors weten te vinden als dat nodig is. In het geval van ons bedrijf bijvoorbeeld voor een nieuwe zuiniger cv-ketel voor de komende winter, of voor advies op het gebied van duurzame oplossingen. 

 

 

Ik denk dat voor dit Ermelose familiebedrijf geldt dat alle succesfactoren aanwezig zijn; er is onbetwiste kennis van zaken op de gebieden van leiding-, elektriciteits-, warmte- en gastechniek, meer ervaring dan de inbreng van senior zal je elders niet gauw vinden en het jeugdig elan en  enthousiasme van junior completeren het plaatje perfect. Denk daarom aan deze specialist als u dienstverlening op installatiegebied of onderhoudswerk nodig heeft en reik ze op uw beurt de hand. Van der Heiden Installatietechniek is gevestigd aan de Julianalaan 12 te Ermelo en is nooit verder van u weg dan de dichtstbijzijnde telefoon (0341-550640).

 

Henk Forrer

 

 


dinsdag 24 oktober 2017, 21:12 uur


Terug van nooit echt weggeweest
 Han Brinkman   Alles over Irminloo  94x gelezen

Op een moment in ons leven kozen Anja en ik ervoor om naast Amsterdam, onze  leef en werkplek, een tweede huis ergens in Nederland te  realiseren.

Omdat wij onze eerste kampeerervaring in Ermelo opdeden viel daarbij de keus, na wat omzwervingen, toch op Ermelo. En wat daarbij ook meetelde waren zeker ook enkele vrienden en wat  familieleden.

Wij vonden een ideaal stekje op de Toverberg aan de Drieërweg en samen bouwden we daar ons droomhuis buiten Amsterdam.

 

Uiteraard tennis ik met passie en overtuiging in Amsterdam (nog altijd brand in mij de ambitie om Wimbledon te winnen maar weet dat dit door een aantal zaken absoluut onhaalbaar is, ha ha !!), maar heb dat ook een aantal jaren gecombineerd met tennis op Irminloo in Ermelo.

Op een bepaald moment (ik kwam weinig toe aan tennis op de mooie Irminloo banen) heb ik het lidmaatschap opgezegd.

Langzaam echter kwam de wens bovendrijven om niet langer als introducé op de banen van Irminloo bezig te zijn maar via legitiem lidmaatschap aan de slag te gaan. Inmiddels is dat geregeld .

Om maar direct goed te beginnen besloot ik deel te nemen aan het Schout/Dutch Hair open toernooi. Toen ik me op zaterdag in het clubhuis meldde werd ik tot mijn verrassing ontvangen door een Spaanse schone. Even dacht ik dat ik een stierenvechtersevenement  bezocht. (Ook goed want ik hou van uitdagingen) Het bleek echter toch om tennis te gaan en de toffe, goed verzorgde dag die daarop volgde onderstreepte mijn idee van goed beginnen.

Jammer dat ik een beetje geblesseerd was aan mijn rechterschouder maar gelukkig bleef ik net boven het niveau van de poedelprijs.

Het is goed om weer terug te zijn op Irminloo (een club die geleid wordt door mijn goede vriend Ron , een garantie voor huidig succes en een solide basis voor de toekomst van de club)  en de vrije tijd die ik in Ermelo doorbreng zal ik graag weer voor een deel op de club doorbrengen. (Er zijn slechter dingen in het leven) .    

 

Wat doe ik in Amsterdam?

In en vanuit de wereldstad Amsterdam runnen we een nationale verkeersorganisatie met Nederland als werkgebied  en als missie hebben we:  Nederland veilig op weg door scholing en toetsing , waarbij de accenten terecht liggen op het actualiseren van kennis van de (nieuwste) verkeersregels, gevaar herkenning in het verkeer, deze kennis toepassen tijdens de verkeersdeelname en zeker ook  autobeheersing op basis van kennis van zaken.

Wij doen dit voor mensen die, soms al tientallen jaren,  een rijbewijs hebben en veel hebben gemist op gebied van nieuwe wetgeving en gevaarherkenning in het zeer intensieve verkeer van vandaag de dag.   

De trieste en onacceptabele jaarlijkse cijfers van  ongeveer 700 dodelijke ongevallen in het verkeer, en ruim 20.000 (geregistreerde) verkeersgewonden, maken onze missie zinvol voor nu en in de toekomst. 

 

Tot ziens op Irminloo, op de baan of na afloop achter een glas bier. Beide gezellig.

 

Lex Weme


dinsdag 24 oktober 2017, 21:09 uur
Clubkampioenschappen
 Han Brinkman   Alles over Irminloo  88x gelezen

Een leeg clubkampioenenbord was geen optie, dus werd er door de nieuwe organisatie besloten de clubkampioenschappen door te laten gaan ondanks de lage inschrijving.

Het toernooi in Elspeet en de najaarscompetitie waren voor velen de reden van niet inschrijven.

Het nieuwe CK-team van Jander de Blaauw, Max van Strien, Björn Hoogeveen, bijgestaan door Arjen Wijnia, Robert-Jan van Dijk en Ron de Poorter zag iedere avond volle banen. De jeugd liet zien, dat er grote vooruitgang  wordt geboekt. Nog net wisten de jonge meiden niet de gevestigde orde te verslaan, maar ze zijn er al heel dicht bij. In de meisjes enkel tot en met zeventien jaar haalden alle meiden een hoog niveau. Uiteindelijk werd Merel van Dijk eerste met Mim Mourits op een tweede plek.  Een van de mooiste en spannendste partijen was in de damesdubbel. Olga Fleischeuer en Evelien van Dijk wisten daar maar net in drie sets de jonge Amy Muller en Sterre Fleur Moerdijk van het lijf te houden.

Ook bij de jongens wordt goed doorgeslagen. Wibo Mourits en Quint de Boer wonnen al hun poulewedstrijden. De eindstrijd werd door Wibo gewonnen.

De familie Mourits was ook bijna succesvol in het gemengd dubbelspel Kim en Wibo verloren de finale echter van Amy Muller en Marc Besten.

Bij de jongens tot en met twaalf jaar was het spannend. In een lange partij wist Henk-Jan Dikken uiteindelijk te winnen van Florian Moerdijk.

Poulewinnaars Barend Buter en Jan den Herder werden in de halve finale herendubbel verslagen door Joost Duhoux en Robert-Jan van Dijk. Joost Duhoux liet zien, dat hij na zijn terugkeer op de Irminloo banen, het tennisspel nog niet verleerd is. Met routinier Robert-Jan aan zijn zijde werd ook de finale gewonnen van Ron de Poorter en Rein Tanis.

In de herenenkel leverde de sterkte 9 poule Paul Hackenitz als clubkampioen op. Met zijn killerservice wist hij Seamus Moore  en Gerrit van Hattem voor te blijven.

De Herenenkel 8 was spannend. Drie spelers kwamen met gelijke punten uit de poule. Na het tellen van de sets kwam Björn Hoogeveen als winnaar uit de bus.

Clubkampioen werd dit jaar voorzitter Ron de Poorter, die in twee zware partijen won van Rein Tanis en Henk Termaat.

 

 

Dubbelkampioenen Robert-Jan van Dijk en Joost Duhoux

 

Winnaars

Jongensenkel t/m 12 jaar          1. Henk-Jan Dikken       2. Florian Moerdijk

Jongensenkel t/m 17 jaar          1. Wibo Mourits              2. Quint de Boer

Meisjesenkel t/m 17 jaar           1. Merel van Dijk            2. Mim Mourits

Gemengd dubbel                            1. Amy Muller en Marc Besten

                                                               2. Kim Mourits en Wibo Mourits

Damesdubbel                                  1. Evelien van Dijk en Olga Fleischeuer

                                                               2. Sterre Fleur Moerdijk en Amy Muller

Herendubbel                                    1. Joost Duhoux en Robert-Jan van Dijk

                                                               2. Ron de Poorter en Rein Tanis

Herenenkel 9                                   1. Paul Hackenitz

Herenenkel 8                                   1. Björn Hoogeveen

Herenenkel                                       1. Ron de Poorter

 

 

Clubkampioen Ron de Poorter


dinsdag 24 oktober 2017, 21:03 uur
daviscup
 Han Brinkman   Alles over Irminloo  75x gelezen

 

Gerard van Diemen was het best gemutst toen we naar Den Haag vertrokken om de eerste dag van de Daviscupwedstrijd Nederland tegen Tsjechië te volgen.  Zijn oranje hoofddeksel zorgde meteen al voor veel positieve reacties van passerende Hagenezen. De Davis Cup is als een voetbalwedstrijd. Supporters van Nederland in het oranje, die van Tsjechië in het wit en beide partijen zoveel mogelijk lawaai maken bij ieder gescoord punt. De Tsjechen hadden een blaasorkest meegenomen, die een enorme hoeveelheid decibellen produceerde. Nederland stelde daar een groep studenten tegenover, die minstens evenveel lawaai produceerden met behulp van grote hoeveelheden bier.  

Na dag één zag het er slecht uit voor Nederland, 2-0 achter na tien sets  spelen! Gelukkig keerde Nederland het op dag twee en drie om en won met 3-2 van de Tsjechen.

Kijk hier voor een korte impressie: http://www.knltb.nl/tennistv/video-overzicht/2017/09/aftermovie-nederland---tsjechie/


dinsdag 24 oktober 2017, 20:50 uur
Vrijwilligers in de bloemen
 Han Brinkman   Alles over Irminloo  90x gelezen

KOK ZAAL EN GERARD VAN DIEMEN  IN DE BLOEMEN
Twee supervrijwilligers werden tijdens het clubfeest in de bloemen gezet door penningmeester Kees van der Luijt  en voorzitter Ron de Poorter.
Kok Zaal is zes jaar bestuurslid geweest. Hij zette het ‘nieuwe-leden-social-tennis’ binnen de vereniging op en doet al jaren, veelal achter de schermen, de ledenadministratie. Vrijwel alle leden kennen hem van het uitreiken van de ledenpasjes en de daarbij horende uitleg over afhangen en hoe het reilt en zeilt bij de club.
Voor zijn bijdrage aan de vereniging kreeg hij de oorkonde behorende bij het ‘Lid van Verdienste’, uitgereikt.

 
Kok Zaal met oorkonde en bloemen

Gerard van Diemen werd vrijwilliger van het jaar.  Zijn verdiensten voor de vereniging beslaan dertig jaar.  Niet alleen was hij vijf jaar Bestuurslid barcommissie maar ook maakte hij vele jaren deel uit van verschillende andere commissies. Hij organiseerde toernooien, onderhoudt de banen nog iedere week enkele malen en deelt de bardiensten in bij toernooien en evenementen.
Ook in de komende jaren zal het bestuur leden, die zich al vele jaren inzetten voor de vereniging, in het zonnetje zetten.

 
Vrijwilliger van het jaar Gerard van Diemen

dinsdag 24 oktober 2017, 20:44 uur
Haircup 2017 Irminloo Heren3 tegen Habelrath2
 Han Brinkman   Alles over Irminloo  80x gelezen

Pas op:  de Duitsers komen!

Eindelijk was het zover!

Na onze nederlaag van vorig jaar hebben we een jaar lang uitgekeken naar de hereniging met onze wisselbeker!

Op zaterdagmiddag 12 augustus stonden om klokslag 12.30 uur der Mannschaft uit Habelrath (Keulen) op onze stoep. Der Volker, Gert, Andy und der Frank waren er helemaal klaar voor.

Na een welkomstwoordje van onze eveneens Duitstalige Paul , en de check of ze de wisselbeker wel bij zich hadden, konden we aan de taart beginnen. De taart was speciaal voor deze gelegenheid gefotoshopt!

Onze meisjes hadden de kantine versierd met intimiderende rood /wit /blauw en oranje accenten! Dat zal ze leren!

Ook de lunch was door de dames georganiseerd en deze werd live geserveerd op het terras.

Captain Nico deelde met Captain Frank de partijen in en de eerste twee singles konden de baan op.

Nico speelde de eerste tegen die lastige Andy en verloor helaas.

Dolf speelde tegen Frank en won overtuigend.

Paul speelde tegen Gert maar had voor de winst nog wel ff een derde set nodig!

Dick moest die gevaarlijke Volker aanpakken wat helaas niet is gelukt!

Vier singles uitslag 2-2 Het zal toch niet gebeuren dat we die verrückte wedstrijd gaan verliezen!!!

De dubbel is onze troef! We zijn begin dit jaar naar Portugal afgereisd en hebben daar iets geleerd wat we de vijfentwintig jaar daarvoor nooit hebben klaargespeeld. De ‘ Portugese’ dubbel! Een groot geheim waar wij om moverende redenen niet over kunnen en mogen praten!

Nico en Dick speelden tegen Volker en Andy en sleepten het punt binnen!

Bert en Paul speelden tegen Frank en Gert en ook hier gaf de Portugese tactiek de doorslag!

Yes!  4-2 voor Irminloo de wisselbeker krijgt zijn verdiende Heimat! en prijkt nu in onze kantine!

Nu werd het tijd voor bier, wein, weib und gesang!

Na alweer teveel porties Irminloo gingen we naar Chinees restaurant ‘die Mauer’ waar onze meisjes ons naar toe hebben getaxied! De Duitsers werden door Els in de oranje jeep vervoerd wat zeker na de nederlaag best wel hilarisch was! De muur staat garant voor een oer-Hollandse keuken en dat lusten die Duitsers wel!

Om 23.30 uur werden we, omdat dit bij grote mensenfeestjes vaak noodzakelijk is,  door de dames opgehaald en ook weer veilig thuisgebracht. De Duitsers logeerden bij Volker in het zomerhuis op de Buitenbrinkweg (lees:  Boitenbrienkweeg)

De volgende morgen was er om 09.30 uur gezamenlijk ontbijt in het tuinhuis bij Paul. Wij waren nog steeds in een euforische stemming  en der Mannschaft was de klap duidelijk nog niet te boven!

 

Na het ontbijt stond er een potje Pitch en Putt op het programma dus op naar strand Horst!

Hier werkte het weer goed mee en we hebben met twee teams achttien holes gelopen en een hoop fun gehad!

Na een uitgebreide lunch op het terras was het time to say goodbye! Tot volgend jaar! De Duitsers gingen richting Keulen en voor de volledigheid en omdat we het zo graag horen: zonder beker!


dinsdag 24 oktober 2017, 20:39 uur
Voorjaars dames competitie 2018
 Han Brinkman   Alles over Irminloo  70x gelezen

Er kan weer ingeschreven worden voor de voorjaarscompetitie 2018!

Dus voor alle dames die zin hebben om mee te doen: geef je vóór 28 november op via het digitale inschrijfformulier dat op de website staat!

Zowel op de dinsdag als de donderdag worden er 4 dubbelpartijen gespeeld.

Er moeten minimaal 4 deelnemers per team ingeschreven worden, meer mag natuurlijk ook. De minimale leeftijd is 17+ (leeftijd moet in 2017 worden bereikt).

Er zijn 2 situaties waarin wij dispensatie aan moeten vragen bij de KNLTB:

  • Je wilt in meerdere competities meespelen
  • Je wilt bij 2 verschillende verenigingen spelen

De aanvoerder geeft dit dan aan op het inschrijfformulier bij de desbetreffende spelers. Wanneer je dispensatie gekregen hebt ben je wel verplicht om op minimaal 4 wedstrijddagen voor beide teams te spelen. Als je voor 2 verschillende verenigingen wilt uitkomen moet ook de ander vereniging dispensatie aanvragen.

Als er invalspelers nodig zijn is het vanaf 2018 wel toegestaan om 2 keer in 1 week competitie te spelen.

Speeldata:

Dinsdag: 10, 17 en 24 april 8, 15, 22 en 29 mei

Donderdag: 5, 12, 19 en 26 april 17, 24 en 31 mei

Tijdens de thuiswedstrijden zal de bardienst door één van de thuisspelende teams gedaan worden. Aan het begin van het seizoen zal ik hiervoor een schema maken.

Oproep:

Als er mensen zijn die eventueel zouden willen invallen, mail mij dan even. Stel dat er een team erg omhoog zit dan is het fijn om mensen achter de hand te hebben. Graag er bij vermelden of je op de dinsdag en/of donderdag beschikbaar bent.

Bel of mail ook gerust als je informatie wilt over het spelen van competitie. Het beeld leeft nog wel eens dat je heel goed zou moeten kunnen tennissen om mee te kunnen doen met de competitie. Dat is echt een misverstand, het is gewoon heel gezellig. Als het je leuk lijkt, geef je op!

 

Renske Vink

Renskevink@kpnmail.nl

06-49774238

 Formulieren
Inschrijf damescompetitie
vrijdag 20 oktober 2017, 16:27 uur
1 2 3 4 5 6 7 ...
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
  Alles over Irminloo
 -
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
 Competitie teams 
Senioren
 Donderdag Dames
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Heren

Junioren
 Zondag Meisjes
 Zondag Jongens