Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
1 apr. Alles over Irminloo
21 mei Iedereen is welkom op eindfeest
12 mei Intersport Ermelo Open Toernooi & 35+ LTV Irminloo
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
DSC_6164.JPG
DSC_6163.JPG
DSC_6161.JPG
Meest recente foto's
Alles over Irminloo
 Robert Jan van Dijk   Alles over Irminloo  1125x gelezen

 


ALGEMEEN

INFORMATIE

TRAINING EN SELECTIE

STATUTEN EN VIT

Algemeen en contact

Informatiebrochure

Training algemeen

Statuten

Route en adres

Activiteitenkalender

Jeugd trainingen

Huish. reglement

Lidmaatschap

Irminfo (clubblad)

Senioren trainingen

Sponsors

Proeflidmaatschap

Nieuwsbrieven

Trainingskosten

Vrijwilligers (VIT)

Lid worden

Clubkampioenen

Selectiebeleid

Achtergrond VIT

Historie

Baanbezetting

 FairPlay:Gedragscodes

Introducee

Bestuur&Commissies


Vertrouwenspersoon


 

woensdag 1 april 2020, 22:19 uur 3 reacties (reageer)
Sterre Fleur (LTV Irminloo) pakt de dubbel!!
 Robert Jan van Dijk   Alles over Irminloo  6x gelezen

Sterre Fleur (LTV Irminloo) pakt de dubbel bij NTC Nijkerk!!  De twaalf jarige Sterre Fleur wint zowel de meisjes enkel in de hoogste leeftijdsklasse (11-17 jaar) als de meisjes dubbel  (11-17 jaar) met haar trainingsmaatje Maaike Bosboom (LTV Lelystad), Gefeliciteerd Sterre Fleur en Maaike!

 

maandag 21 augustus 2017, 09:50 uur 0 reacties (reageer)
nexyz toernooi
 Han Brinkman   Alles over Irminloo  11x gelezen

maandag 14 augustus 2017, 14:04 uur
Thuisblijverstoernooi 2017
 Robert Jan van Dijk   Alles over Irminloo  15x gelezen

woensdag 9 augustus 2017, 22:10 uur


NIEUWE SCHAKELING VERLICHTING
 Han Brinkman   Alles over Irminloo  41x gelezen

Verleden week is het schakelpaneel voor het aan- en uitzetten van de verlichting aangepast. 
De verlichting wordt per twee banen geschakeld, dus ‘Baan 1 en Baan 2’ samen,  ‘Baan 3 en Baan 4’ samen,  ‘Baan 5 en Baan 6’ samen et cetera.
De mogelijkheden voor alle banenparen zijn hetzelfde, namelijk:
1. 1 AAN & 2 HALF =  volle verlichting baan 1 en bijverlichting baan 2
2. 2 AAN & 1 HALF = volle verlichting baan 2 en bijverlichting baan 1
3. BAAN 1 & 2 AAN  = volle verlichting baan 1 en 2
4. ORIENTATIE        =  sfeerverlichting bij evenementen
5. WEDSTRIJD         = hoogste verlichting met pincode
6. BAAN 1 & 2 UIT    = uitschakelen van verlichting op baan 1 en 2 

 

De verlichting gaat automatisch om 23.00 uur uit. Bij de vorige instelling ging de verlichting ook automatisch uit na vijfenveertig minuten of  negentig minuten.
Vanaf nu graag zelf de verlichting na het spelen uitzetten, zeker als u de laatste van de twee banen bent waarop nog gespeeld werd. Als u stopt, terwijl er naast u nog gespeeld wordt, graag vragen of men nog de volle verlichting nodig heeft. Zo niet, dan kunt u op het paneel kiezen voor de halve verlichting op uw oude speelbaan en volle verlichting op de baan waar nog gespeeld wordt.  

donderdag 13 juli 2017, 18:54 uur
GESLAAGD OUDER(E)-KIND TOERNOOI
 Han Brinkman   Alles over Irminloo  47x gelezen

Met vijfentwintig koppels was het gezellig op de banen op tweede Pinksterdag. De allerkleinsten van sterkte rood speelden korte partijtjes, terwijl de groepen oranje en geel per partij een halfuur op de baan stonden. Om elf uur werden de wedstrijden onderbroken voor een ijsje. Het was moeilijk voor de vele jonge deelnemers (en trouwens ook voor de oudere) om de gedachten er bij te houden want de hamburgers roken heerlijk op de grill. Om half een in de middag was het tijd voor de lunch met hamburgers, salades, lekkere broodjes en iets te drinken.
Daarna was het tijd om de medailles uit te delen en de winnaars bekend te maken. Voor iedere  jonge deelnemer was er natuurlijk een medaille.  Voor de ouders, opa’s en oma’s, tantes en andere volwassenen was er alleen de eer en natuurlijk het speelplezier!
Voor organisatoren Bianca en Arnold van Dijk en Harold en Nienke van Herksen was dit het laatste toernooi. Volgend jaar nemen Alien Ligthart en Pieter Zwart het toernooi-stokje van hen over.

Afscheid toernooi organisatie

donderdag 13 juli 2017, 18:50 uur
DINEREN OP DE CLUB VOOR IEDEREEN – COMPETITIEAFSL.
 Han Brinkman   Alles over Irminloo  39x gelezen
Geen BBQ dit jaar, maar een heerlijk etentje voor alle leden  tijdens de competitie-afsluiting op de laatste competitie zaterdag 27 mei.  Veel teams en ook niet spelende leden hadden die middag vrij gehouden om een balletje te slaan en tevens aan te schuiven voor een heerlijk diner.
Er waren ook bloemen voor de kampioenen, maar… die waren er niet. Het team van Rein Tanis had aan slechts een enkel punt genoeg om kampioen te worden, maar slaagde daar in de uitwedstrijd niet in. Roemloos werd met 6-0 verloren, dus weg titel.
Het eerste mix zaterdagteam won wel, maar had net één puntje meer nodig om kampioen te worden. Gelukkig waren er genoeg gegadigden om de bloemen aan kwijt te kunnen. 
Een leuke, jonge coverband verzorgde de muziek. Irminloo lid, Max van Sprang, is oprichter van deze band ‘Nu we d’r toch zijn’ en speelt zelf mee op de basgitaar.
Volgend jaar weer, dan met nog meer leden die komen mee-eten!

donderdag 13 juli 2017, 18:48 uur
SJENG SCHALKEN VERRAST JARIGEN BIJ CLINIC
 Han Brinkman   Alles over Irminloo  50x gelezen

De jarige Hidde van Dijk, Gerard van Diemen en Winfried Ego, werden verrast door Sjeng Schalken toen ze uitgenodigd werden een demonstratiedubbel te spelen. Hidde zou zijn tiende verjaardag vieren die middag, maar liet de verjaardagsvisite naar de tennisbaan komen. Gerard had ook familie op bezoek voor zijn 72e verjaardag. Hij was met Winfried en vijf anderen hulp van Sjeng bij de clinic. Zestig jonge en oudere leden van de vereniging hadden zich ingeschreven voor de clinic. In groepjes kwamen ze bij Schalken langs. Daar moest gewonnen worden van Sjeng. Het lukte niet velen om tegen Sjeng een puntje te pakken, maar ieder door een Irminloo-lid gewonnen rally werd met groot applaus van de tribune gevierd.
Monique Venema en zoon Bjorn traden aan tegen Sjeng en Frans van Eck en wonnen de demonstratiepartij zelfs!  In de demonstratie single tegen wisselend Serge Dorst en clubkampioen Erwin Dokter, liet Schalken zien nog steeds heel goed te kunnen tennissen. Beide Irminloo spelers konden wel af en toe een puntje pakken, maar winnen van Schalken was er niet bij.
Na afloop was het tijd voor een groepsfoto en handtekeningen scoren voor de jeugd. In het interview na de wedstrijd vertelde Sjeng Schalken dat zijn favoriete ondergrond hardcourt was, dus dat we wat hem betreft geen andere baansoort zouden moeten kiezen! Ook vertelde hij Evert ten Napel, dat de beste herinneringen van zijn carrière de gewonnen finales waren. Als toptennisser verlies je heel veel partijen en het is geweldig om aan het einde van een toernooiweek zonder ook maar één verloren partij naar huis te gaan. Op het hoogste niveau lukte hem dat negen keer in de single en zes keer in de dubbel.  Bekijk het interview met Sjeng Schalken op www.facebook.com/irminloo.

Jarige Hidde van Dijk met Sjeng Schalken

donderdag 13 juli 2017, 18:41 uur
SUPER SAMEN-STERKER
 Han Brinkman   Alles over Irminloo  47x gelezen

De honderd deelnemers limiet was al ruim van te voren gehaald en er was zelfs een wachtlijst. Op vrijdagavond 23 juni waren alle tien banen bezet en stonden de terrassen vol met toeschouwers, deelnemers en diegenen die de boot gemist hadden bij de inschrijving.  Dankzij de korte partijen van maar vijftien minuten was er tijd genoeg om het vochtverlies tussen de partijtjes op te vangen. Door het mooie weer lag het tempo van schenken zo hoog, dat de bierkoeling het niet bij kon houden.
Organisatoren Henk Termaat en broers Dolf en Rob de Poorter, hadden dit jaar behalve ‘de Veluwe’ en ‘De Molenaer’ ook ‘Oma’s Café’ als sponsor voor het evenement gevonden.  Carïbische muziek zorgde de hele avond voor een geweldige sfeer. De winnaars van de poules speelden daarna nog beslissende wedstrijden. Esther Fleurbaay en Marielle van de Woerd werden de uiteindelijke winnaars van de cup met de grote oren. Volgend jaar weer dit leuke toernooi! Wees er op tijd bij!

Winnaars Samen-Sterker Esther Fleurbaaij en Marielle van de Woerd

donderdag 13 juli 2017, 18:33 uur
Nieuws Jeugdcommissie
 Han Brinkman   Alles over Irminloo  44x gelezen

Het zijn weer drukke tennismaanden geweest voor de jeugd.
De voorjaarscompetitie is erg goed verlopen, waarbij in de zondagcompetitie twee teams kampioen werden, één team gedeeld eerste plaats (net geen kampioen) en twee teams een tweede plaats veroverden. Bij de zaterdag competitie is één team derde en één team vijfde geworden. Super gedaan iedereen! Kampioenen Amy, Britt, Myrthe, Merel, Jop, Daan, Marc, Wibo en Quint: Van harte gefeliciteerd!

woensdag 12 juli 2017, 21:50 uur 0 reacties (reageer)
1 2 3 4 5 6 7 ...
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
  Alles over Irminloo
 -
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
 Competitie teams 
Senioren
 Dinsdag Dames
 Woensdag Dames
 Woensdag Gemengd
 Donderdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Heren

Junioren
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Jongens
 Zondag Meisjes
 Zondag Gemengd
 Zondag Jongens