Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
1 apr. Alles over Irminloo
21 mei Iedereen is welkom op eindfeest
12 mei Intersport Ermelo Open Toernooi & 35+ LTV Irminloo
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
DSC_6164.JPG
DSC_6163.JPG
DSC_6161.JPG
Meest recente foto's
Alles over Irminloo
 Robert Jan van Dijk   Alles over Irminloo  1011x gelezen

 


ALGEMEEN

INFORMATIE

TRAINING EN SELECTIE

STATUTEN EN VIT

Algemeen en contact

Informatiebrochure

Training algemeen

Statuten

Route en adres

Activiteitenkalender

Jeugd trainingen

Huish. reglement

Lidmaatschap

Irminfo (clubblad)

Senioren trainingen

Sponsors

Proeflidmaatschap

Nieuwsbrieven

Trainingskosten

Vrijwilligers (VIT)

Lid worden

Clubkampioenen

Selectiebeleid

Achtergrond VIT

Historie

Baanbezetting

  

Introducee

 

 

 


 

woensdag 1 april 2020, 22:19 uur 3 reacties (reageer)
Open Toernooi Hierden
 Han Brinkman   Alles over Irminloo  22x gelezen

dinsdag 6 juni 2017, 09:09 uur
Bardienst 3e kw 2017
 Han Brinkman   Alles over Irminloo  21x gelezen
Het rooster voor derde kwartaal is beschikbaar.

Download bestanden
Bardienst 3e kwartaal 2017 65 KB (34x opgehaald)
dinsdag 6 juni 2017, 09:04 uur
mondspraak
 Han Brinkman   Alles over Irminloo  50x gelezen

 

Niemand staat graag met z'n mond vol tanden. Een mond zonder tanden of met een ontsierend of problematisch kunstgebit levert echter meestal nog veel grotere problemen op. De heer Mirabediny, oprichter en eigenaar van het Centrum voor Tandprothetiek en Implantologie, weet er alles van. Deze enthousiaste en gedreven veertiger is sponsor van onze vereniging. In 2001 vestigde hij zich als zelfstandig tandprotheticus. Sindsdien opende hij klinieken in Ermelo, Amersfoort en Harderwijk. Een gespecialiseerde tandarts, een tandtechnicus en een mondhygiëniste maken onder meer deel uit van het negenkoppige behandelingsteam. Er wordt met state of the art apparatuur en technieken gewerkt. Het prestigieuze HKZ-keurmerk werd in 2009 aan de onderneming toegekend. Ik interviewde onze sponsor in zijn modern ingerichte kliniek aan de Kerklaan 14 in Ermelo.

V. Wat ziet u als uw missie in uw onderneming?

A. We zijn er voor mensen. Zij zijn de reden van ons bestaan. Daarom zijn zij onze inspiratie. Met onze dienstverlening willen we ervoor zorgen dat onze klanten onbezorgd kunnen eten, aan gesprekken kunnen deelnemen en daarbij plezier uitstralen.

V. Wat houdt dat concreet in qua dienstverlening?

A. We geven vrijblijvend advies en informatie over de mogelijkheden van gebitsprotheses. We beoordelen bestaande protheses en verbeteren die waar mogelijk. Daarnaast vervaardigen we in eigen huis nieuwe protheses, waaronder bijvoorbeeld protheses op in de kaak aangebrachte implantaten, zoals het zogenaamde klikgebit. Voor bestaande tandtechnische problemen vinden we in goed overleg met de patiënt een bevredigende oplossing.

V. En dat is van wezenlijke betekenis voor het welbevinden?

A. Onderschat nooit het belang van een goed functionerend en mooi uitziend gebit. Naast de evidente gezondheidsaspecten – de goede opname van al ons voedsel begint bij de mond- zijn er ook belangrijke sociale factoren aan de orde. Niet voor niets is de naam van onze kliniek de "Miradenture Smile Studio".

V. Hoe bent u sponsor van Irminloo geworden?

A. Bij toeval. Een cliënt bracht het ter sprake en daar ben ik op in gegaan, omdat we ons werk in Ermelo doen en omdat ik vind dat ieder van ons er goed aan doet zich af te vragen of en wat hij voor anderen kan doen.

Natuurlijk zijn we blij met al onze sponsoren. Dat geldt zeker ook voor deze. Naar mijn idee een bijzondere persoonlijkheid die zich realiseert dat een mens niet is wat hij bezit en ook niet wat hij doet, maar dat de manier waarop je leeft en je werk doet wel essentieel is. Een aanbeveling is van harte gemeend.

Voor meer informatie kijk op www.miradenture.com.

Henk Forrer 

vrijdag 26 mei 2017, 22:15 uur


Jeugd Nieuws
 Han Brinkman   Alles over Irminloo  40x gelezen

De jeugd van Irminloo zit niet stil! Er wordt druk competitie gespeeld en een aantal kinderen weet zelfs nog de tijd te vinden om deel te nemen aan toernooien. Daar ben ik heel trots op! Hoe meer je tennist, hoe sneller je verbetert en hoe leuker het spel wordt.
Merel van Dijk speelde met haar TV Lelystad maatje Maaike Bosboom de MD14 in Baarn bij TV de Geeren. Ze wonnen de finale en namen een mooie trofee in ontvangst. Knap gedaan dames!

Trainster Karin Heijnen heeft een nieuwe baan gevonden en heeft inmiddels afscheid genomen van Irminloo. Zij is vervangen door een nieuwe TCF trainer: Beau Jimmink.

We wensen Karin veel geluk in haar leven en verwelkomen Beau op onze gezellige club. Beau heeft de vrijdag groepen van Karin over genomen. De andere groepen zijn overgenomen door onze oude, vertrouwde Emar.


De Jeugdclubkampioenschappen zijn grotendeels, door een gebrek aan inschrijvingen en organisatorische hulp, niet doorgegaan in maart. Er wordt nu gekeken naar een alternatieve week en dit lijkt in september te gaan lukken.
Gelukkig kon het Rode en Oranje clubkampioenschaps-event wel door gaan en daar zijn natuurlijk een paar welverdiende winnaars uit gekomen: In Oranje: 1e Juno de Louw, 2e Luna de Louw
In Rood: 1e Julian Zegers, 2e Krijn Maaskant.
Van harte gefeliciteerd! Super gedaan allemaal.

In de tussentijd ben ik weer druk met het inzamelen van de inschrijvingen voor de najaar competitie. Je kunt je nog tot 28 mei bij mij opgeven per mail. Als je je niet opgeeft, ga ik ervan uit dat je niet mee wilt doen. De najaar competitie teams worden bij voorkeur ruim ingevuld, zodat er geen directe paniek is, wanneer iemand een keer uitvalt wegens ziekte, schoolwerk, toernooi of om een andere reden. De speeldata vallen tussen 12 september en 19 november. Ik hoop, dat er zoveel mogelijk kinderen mee willen doen, want competitie is niet alleen heel leerzaam, maar ook vaak heel gezellig!

De taken bij de JC zijn redelijk ingevuld door dierbare vrijwilligers.
We hebben nog een paar vacatures open staan. Mocht je vinden dat 1 of meerdere van deze taken bij je past, laat het me dan alsjeblieft weten. Het gaat om:
-Coördinatie selectie spelers: aansturen en monitoren van selectie spelers, overleg met trainers over progressie.
-Externe communicatie: Schrijven van stukjes voor nieuwsbrieven, Facebook en communicatie naar leden over lopende zaken.
-Maken van Posters en Flyers voor events

Als laatste nieuws kan ik melden dat er weer een tennis 3-daagse wordt georganiseerd door de trainers van TCF! Dit zal aan het begin van de zomervakantie gebeuren en wel op 8, 9 en 10 juli van 10:00-16:00. Op 10 juli wordt daar dan het jeugd eindfeest met BBQ en overnachting aan vast geplakt. Je kunt je t.z.t. inschrijven voor de 3-daagse en/of het eindfeest.

Groeten weer van Kim Mourits, JC

P.S. Heb je iets leuks te melden op tennisgebied, met een leuke foto erbij, mail me dat dan, zodat ik het in de volgende nieuwsbrief kan plaatsen!

vrijdag 26 mei 2017, 22:01 uur
WIE GAAT MEE OP WOENSDAG 14 JUNI NAAR ROSMALEN?
 Han Brinkman   Alles over Irminloo  46x gelezen
Op woensdag 14 juni gaat een groep van onze vereniging naar Rosmalen om daar toptennis op gras te gaan bekijken.
Nummer zeven van de wereld Marin Cilic en de weer van een blessure herstelde Juan Martin del Potro zijn present. Ook de boomlange Ivo Karlovic (snelste service 251 km per uur!) en de nummer 10, de Belg David Goffin zullen hopelijk met onze Robin Haase voor vuurwerk zorgen.
Bij de dames is Agnieska Radwanska de hoogstgeplaatste speelster. Ook Kiki Bertens, die weer in vorm lijkt te raken doet mee voor de prijzen.
Niet alleen op het Centrecourt, maar ook op de buitenbanen zie je prachtige partijen.
Ga je ook mee? Laat het weten aan voorzitter@irminloo.nl, dan kunnen we de auto’s vullen en hoeft niet iedereen alleen te rijden! Ook op donderdag gaat er nog een groepje naar Rosmalen.
Tickets kun je bestellen met korting via deze link:  http://www.ricoh-open.nl/clubactie
Vul bij Ricoh Open 2017 - Club actie: irminloo-ri17 in en verdien zo 5 € korting op je kaartje of  10 € op een VIP kaart.

vrijdag 26 mei 2017, 21:57 uur
TWEEDE PINKSTERDAG, 5 JUNI VOOR ALLE JEUGD EN FAM
 Han Brinkman   Alles over Irminloo  36x gelezen

INSCHRIJVEN KAN ALLEEN NOG VANDAAG!

Vader met kind, opa met kleinkind , tante met neefje, buurman met buurmeisje.
Alle combinaties zijn mogelijk, zolang één van hen senior is en de ander junior en minimaal één van de twee lid is. Er kan dus een introducé meegenomen worden.
De koppels worden op sterkte ingedeeld. Bij de geel categorie wordt er aardig doorgeslagen, maar bij de kleintjes van rood mogen alleen de kleintjes en niet de ouders scoren. Alles staat in het teken van het plezier van de kinderen. 
De kleintjes van rood zijn al klaar om 14.00 uur na de lunch. De andere sterktes, oranje, groen en geel hebben om 16.00 uur hun partijen gespeeld.
Kosten zijn € 7,50 per persoon, inclusief uitgebreide lunch, ijsje voor de kinderen, herinnering voor de kinderen en een drankje !
Doe mee en schrijf je in!
Stuur een mail naar: info@nienkeinermelo.nl met namen, speelsterktes en leeftijd.

 

 


vrijdag 26 mei 2017, 21:48 uur
Opa leest voor
 Han Brinkman   Alles over Irminloo  70x gelezen

Loïs is jarig. De jongste van onze drie kleinkinderen wordt 2 jaar. Vandaag heeft ze zowaar schoenen aan en een mooi jurkje. Dat is een uitzondering, want in tegenstelling tot haar oudere zusje, die helemaal in de ban is van de prinsessen van Frozen, loopt Loïs het liefst met laarzen aan en banjert daarmee door de tuin. Haarschuifjes rukt ze dan uit, zodat haar haar als een gordijntje voor haar gezicht hangt en met een sigaar in haar mondhoek zou ze zo ma Flodder kunnen spelen. Loïs is gek op voorlezen, dus komt ze al snel met een boekje aanzetten en klautert op schoot om voorgelezen te worden. Daar ben ik namelijk erg goed in. Hetzelfde verhaaltje moet minstens vier keer gelezen worden, zodat alle details duidelijk zijn. Ook is ze gek op “Gogels” en dat doet me deugd want de ornithologische belangstelling schijnt in de familie een generatie over geslagen te hebben.
Iedere keer verbaas ik me erover, dat kinderen zo jong al hun eigen voorkeuren hebben. Sem, onze kleinzoon, houdt van brandweerauto’s, politiewagens, graafmachines, snelle auto’s en alles waarbij je de hele dag rent. Elin, de oudste van onze drie kleinkinderen is één en al prinsessen Elsa en Anna en natuurlijk ballet. Als voorbereiding daarvoor draait ze prachtige, onhandige pirouettes in een zwarte, tule petticoat.
Als trotse opa mag, nee moet je je kleinkinderen verwennen. Niet alleen met snoep of spullen, maar vooral met aandacht.  Voorlopig is dat nog veel voorlezen, maar ik kijk al uit naar de tijd, dat ze kunnen gaan tennissen.
Dan kunnen we meedoen aan het gezellige Ouder-Kind toernooi op tweede Pinksterdag, waar de kinderen verwend worden met een ijsje en een medaille en veel positieve aandacht. Nog 2 jaar wachten, dan doen wij ook mee, want ook opa’s en kleinkinderen mogen meedoen.
Ook u kunt zich daar nog net voor inschrijven. Verwen uw kind, kleinkind of buurkind met wat extra aandacht die dag!
Ook voor de Ladies Night en het Samen Sterker toernooi in juni kan nog ingeschreven worden. Leuke avondtoernooien voor alle sterkten, dus zowel voor cracks als beginners op tennisgebied.
De Ladies Night staat in het teken van “Het Foute Uur” zie ik net. Ook daar zou ik kunnen voorlezen. Ben benieuwd of de dames dan ook zo enthousiast op mijn schoot klimmen!
  
Ron de Poorter

vrijdag 26 mei 2017, 21:45 uur
Eindfeest
 Han Brinkman   Alles over Irminloo  25x gelezen

maandag 22 mei 2017, 08:05 uur
Iedereen is welkom op eindfeest
 Frans van Eck   Alles over Irminloo  72x gelezen
A.s. zaterdagavond vanaf 18.30 uur

Download bestanden
Eindfeest 2017 1.3 MB (55x opgehaald)
zondag 21 mei 2017, 12:09 uur
1 2 3 4 5 6 7 ...
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
  Alles over Irminloo
 -
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
 Competitie teams 
Senioren
 Dinsdag Dames
 Woensdag Dames
 Woensdag Gemengd
 Donderdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Heren

Junioren
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Jongens
 Zondag Meisjes
 Zondag Gemengd
 Zondag Jongens