Proeflidmaatschap Junioren

PROEFLIDMAATSCHAP JUNIOREN

Het proeflidmaatschap voor Junioren (geboren in 2002 of later) kost € 75  + € 10 verlaagd inschrijfgeld KNLTB en bestaat uit:

  • Contributie en lidmaatschap tot 1 januari 2020
  • 10 opeenvolgende, wekelijkse groepslessen beginnend zo spoedig mogelijk (groep 8 pers) of training ter waarde van € 45 (kleinere groep of privéles)
  • Deelname aan de Funny Wednesday
  • Voorlopige ledenpas indien nodig
  • Verlaagd inschrijfgeld voor KNLTB lidmaatschap
  • Geldt alleen als men nooit lid is geweest, dan wel minimaal 5 jaar geen lid is geweest 

Voor het aanmelden voor het proeflidmaatschap dienen twee formulieren te worden ingevuld (inschrijven als lid en opgeven voor de training).

Zorg dat u een digitale pasfoto en indien van toepassing studentenkaart bij de hand heeft. Hier wordt bij het invullen naar gevraagd.

Onze trainer Emar Onderstal neemt dan contact met je op over de mogelijkheden van training (na ontvangst 'Inschrijfformulier lessen'). Bij het indelen van de training-groepen wordt door de tennisschool TCF zoveel mogelijk rekening gehouden met sterkte en beschikbaarheid. Graag dus op het formulier alle  beschikbare dagen en tijden goed aangeven. Ook aangeven of je met een ander de training wilt volgen.

We maken je meteen lid van de KNLTB zodat je ook met de officiele toernooien en competities mee kunt doen doen.

Tijdens de maanden t/m december kun je iedere dag en op ieder moment tussen 07:30 en 23:00 uur gebruik maken van de banen. Er zijn ook gezelligheidstoernooien en de Funny Wednesdays waar je aan mee kunt doen.

Als je niets doet, blijft je ook vanaf 1 januari a.s. lid van de vereniging.

Mocht je willen opzeggen, dan dien je dat te doen vóór 1 december a.s.  Dit kan via de volgende link:https://irminloo.knltb.site/lidmaatschap_opzeggen 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 341 554 731

Clubhuis LTV Irminloo

Klaverlaan 33
3852 XP ERMELO