Lid worden

Om lid te worden vult u het online inschijfformulier in en verstuurt dit formulier. 

Wilt u eerst proeflid worden? Klik hier voor senior  of Klik hier voor junior

Na het ontvangen van het online inschrijfformulier neemt de ledenadministratie contact met u.

Voor het laten aanmaken van de KNLTB pas heeft de ledenadministratie de onderstaande gegevens nodig:

  1. Een recente pasfoto (scan of foto): aanleveren (uploaden bij inschrijven) als bestandstype JPG, de verhouding breedte/hoogte moet circa drie/vier zijn en het formaat moet tenminste 300 bij 400 pixels zijn. Verder moet het bestand puur de foto bevatten, er mogen geen witte randen omheen.
  2. (Alleen voor studenten) Een digitale kopie (scan of foto) van geldige OV-jaarkaart of inschrijvingsbewijs.

Het aanvragen van de KNLTB ledenpas duurt normaliter 2 a 3 weken. Wanneer deze periode langer duurt zal de ledenadministratie in overleg met u een voorlopige ledenpas uitgeven.

Tijdens het uitreiken van de voorlopige pas kan een foto/selfie genomen worden. Studenten kunnen dan ook hun OV jaarkaart of inschrijvingsbewijs studie tonen. De bestanden kun je ook verzenden naar [email protected]

Voor het online inschrijfformulier Klik hier.


Gebruik persoonsgegevens: De ingevulde gegevens op het inschrijfformulier zullen worden opgenomen in de ledenadministratie van LTV Irminloo. Verder worden de persoonlijke gegevens gebruikt voor aanmelding bij de KNLTB. Onze ledenadministratie kan worden geraadpleegd door alle verenigingscommissies voor zover dit nodig is bij de uitoefening van hun activiteiten. Met het invullen en inleveren van dit formulier wordt toestemming gegeven voor deze wijze van het gebruik van gegevens.

Van ieder senior lid wordt gevraagd ieder jaar minimaal 12 uur iets voor de club te doen. Dat kan zijn bardienst, meehelpen bij het baanonderhoud, commissielid zijn of een toernooi organiseren o.i.d. Bij het doen van vrijwilligerswerk krijgt men korting op de contributie. Ontheffing voor het doen van vrijwilligerswerk kan worden verleend door het bestuur. Voor studenten en leden boven de 70 jaar is vrijwilligerswerk op basis van vrijblijvendheid. Nieuwe leden wordt, na enige tijd lid te zijn geweest, gevraagd of en welk vrijwilligerswerk zij willen doen.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 341 554 731

Clubhuis LTV Irminloo

Klaverlaan 33
3852 XP ERMELO