Update 27 april 2020, maatregelen bestuur LTV Irminloo in verband met het Coronavirus

27 april 2020


Op 21 april heeft de minister-president Mark Rutte in de persconferentie gemeld dat sportactiviteiten voor de jeugd (tot en met 18 jaar) voorzichtig mogen worden opgestart. Voor onze jeugdleden een positief bericht. In onderstaand bericht van de jeugdcommissie worden de richtlijnen voor het jeugdtennis binnen de vereniging uitgelegd.

De KNLTB heeft op de website de door de KNLTB opgestelde richtlijnen uitgebreid beschreven. Deze richtlijnen worden door LTV Irminloo dan ook gehanteerd

Wij verwijzen u hiervoor ook naar de volgende websites van de KNLTB :

Hoe jammer het ook is, voor de senioren duurt het langer voordat we weer van de tennissport op onze banen kunnen genieten. De maatregelen die ook al in voorgaande updates vermeld staan blijven tot nader order gelden.  

ALV 2020  

De ALV 2020 die op 22 april gehouden zou worden, was voorlopig uitgesteld tot dinsdag 16 juni a.s. Zoals de corona maatregelen nu zijn vastgesteld lijkt het er op dat de 1,5 meter maatregelen niet de mogelijkheid bieden om met een grote groep leden in de kantine de ledenvergadering te houden. Wij zullen ons als bestuur beraden hoe en wanneer de ALV 2020 gehouden zou kunnen worden.  

Vanuit de jeugdcommissie kan het volgende gemeld worden:

Ook vanuit de jeugdcommissie hopen wij dat de coronacrisis snel in omvang af zal nemen en dat iedereen deze periode in goede gezondheid door kan komen. Het verlengen van de corona maatregelen betekent voor de jeugd dat de volgende activiteiten helaas moeten worden afgelast:

  • Tenniskids- en Jeugdcompetitie (gehele voorjaarsseizoen 2020); 
  • Ouder-Kind Toernooi (31 mei 2020) 
  • Jeugd Clubkampioenschappen (11/12 juli 2020).  

Wij hopen de activiteiten na de zomervakantie weer op te kunnen pakken.  

Voor wat betreft de Tenniskids- en Jeugdcompetitie worden de kids die zich voor het voorjaar opgegeven hebben door ons automatisch ingeschreven voor de Tenniskids- en Jeugdcompetitie in het najaar 2020.  

Een lichtpuntje is dat de jeugd t/m 18 jaar, onder voorwaarden (o.a. 1,5 m1 afstand voor de jeugd van 13 t/m 17 jaar), wel weer mag gaan tennissen en dat voor deze groep de banen beperkt open mogen. We zullen in onderling overleg met de KNLTB, het Tenniscollege Flevoland en de gemeente Ermelo de komende periode bekijken hoe we dit na de meivakantie vorm kunnen geven met aandacht voor de gezondheid van onze jeugd, het park, de baan en de bal. We zullen jullie hierover zo spoedig mogelijk nader informeren.  

Het Koppe Begonia toernooi (eind juni 2020).

De voorbereidingen zijn ondanks het coronavirus inmiddels opgestart. Meer gegevens hierover vindt u op de sociale media. Nu kan er nog niet ingeschreven worden, maar als het is toegestaan onder de nieuwe corona-maatregelen, wordt de inschrijving open gezet. (zie de website LTV Irminloo en de KNLTB app)  

Namens het bestuur
Ed Bakker
Voorzitter LTV Irminloo

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen