Update 29 september 2020, maatregelen bestuur LTV Irminloo in verband met het Coronavirus

29 september 2020


Helaas heeft Mark Rutte weer strengere maatregelen afgekondigd tijdens de persconferentie op 28 september j.l.   Dit betekent voor LTV Irminloo dat met ingang van 29 september 2020 om 18.00 uur de volgende maatregelen genomen worden:

  • De kantine wordt gesloten.
  • Publiek is bij sportwedstrijden niet toegestaan.
  • Kleedkamers en toiletten mogen open blijven.
  • Vrij spelen is gewoon mogelijk. Hiervoor blijft gelden: reserveer vooraf online een baan, kom kort voor het geplande tijdstip naar de baan en verlaat het park direct na afloop.
  • Trainingen zijn gewoon mogelijk, kom kort voor het geplande tijdstip naar de baan en verlaat het park direct na afloop.
  • Het is niet toegestaan dat spelers op het park blijven hangen, of dat ouders bij trainingen van hun kinderen komen kijken. Ook zijn toeschouwers, zoals opa en oma, broertjes en zusjes niet toegestaan.
  • Als het weer het toelaat kunnen de competitiewedstrijden doorgaan. Thuisspelende teams ontvangen de tegenstanders 10 minuten voor aanvang van de speeldag en kunnen na de ploeguitwisseling direct de baan op. Na afloop van de laatste wedstrijd verlaat iedereen zo snel mogelijk het park.
  • De laatste wedstrijd van de Tenniskidscompetitie Rood wordt niet gespeeld.
  • Voor de overige jeugdteams t/m 17 jaar (Tenniskids Oranje en Groen, Junioren 11-14 en Jongens 13-17) geldt dat jeugdcoördinatoren, wedstrijdplanners en ouders die moeten rijden naar uitwedstrijden onderdeel uit maken van het begeleidende team. Dat is toegestaan.   

Uiteraard zijn de algemene ‘1.5 meter afstand’ regel en de hygiëneregels nog steeds van toepassing. Op 20 oktober worden de maatregelen geëvalueerd door de regering.

Op de onderstaande site staan de maatregelen vermeld.
https://corona.knltb.nl/nieuws/2020/09/nieuwe-coronamaatregelen-tennis-en-padelwedstrijden-blijven-mogelijk/ 

Nieuwscategorieën


Reacties

avatar
Kyria Visser-Hendrikman Versteg 15-01-2021 10:44

Att voorzitter Petitie: gaarne overleg met Wucher die ten onrechte de club gesloten houdt zgn vanwege vorst op de banen, terwijl dat niet klopt, vanmorgen stonden er 8 mensen voor de hekken met uitzicht op prima bespeelbare banen, maar we konden er niet in!!!!!! Op de site stond een oude mededeling van wit uitgeslagen banen!!!!!!! Gaarne beter afstemmen zodat de leden niet voor niets komen!!!!! Wij zijn boos en verontwaardigd!!! Svp per omgaande respons, Ed Vr. Grt, Kyria Visser-Hendrikman Verstegen

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen