Update 7 augustus 2020, Beleid Irminloo t.a.v. afhangen tijdens deze Corona periode

07 augustus 2020


Op 1 juli j.l. zijn de Corona maatregelen op de tennisbaan gelukkig versoepeld. Het voelde goed om de baan op te kunnen en elkaar weer te verslaan. Vooraf afhangen (minimaal 60 min) was wel noodzakelijk. Op 3 augustus is gemeld dat deze wachttijd van 60 minuten vervallen is.
 
.........Oh, ik ben vergeten af te hangen. Dat excuus gaat niet meer op. Een baan kan per direct gereserveerd,  geannuleerd of gewijzigd worden, ook op ons tennispark. Met de mobiele telefoon (die we toch ook niet vergeten) en de KNLTB Clubapp is dit snel geregeld. Dat betekent een hele verbetering in het beheren van de baanbezetting. Wil je meer weten over de KNLTB ClubApp KLIK HIER

Premier Rutte waarschuwde op donderdagavond 6 augustus dat het virus bezig is aan een gevaarlijke opmars. Aan het stuiten van die opmars willen we als vereniging ook een bijdrage leveren.  Dat betekent dat we nogmaals een dringend beroep doen op alle leden om de regels die we hebben afgesproken na te komen.

Regelmatig wordt er toch geconstateerd dat leden niet afhangen en dat leden introducees meenemen en de namen niet bekend maken. We kunnen niet genoeg benadrukken dat afhangen van ons allen gevraagd wordt en absoluut voorwaardelijk is om de banen open te kunnen  houden.

Er is zoveel mogelijk gedaan om het digitaal afhangen zo gemakkelijk mogelijk te maken. De leden die nog steeds moeite hebben om het digitale tijdperk te betreden kunnen door maatjes geholpen worden. Ook de helpondersteuning op de website kan uitkomst bieden.


Ook als door leden afgehangen is en er dan toch niet gespeeld wordt verwachten we dat de baanreservering ongedaan/geannuleerd wordt. Het komt helaas voor dat banen niet geannuleerd worden en dan door anderen niet gespeeld kan worden.

We moeten er met elkaar voor zorgen dat de afspraken die we maken ook nagekomen worden.  

Deze update en deze dringende oproep aan al de leden van LTV Irminloo worden gemeld via lle digitale kanalen die we hebben,  als pushbericht in de app, op de website van LTV Irminloo en via de mail.

Toch zullen niet alle leden de digitale berichten bereiken en lezen worden. Gelukkig kunnen we elkaar op de banen weer ontmoeten en ook daar kunnen we elkaar wijzen op de afspraken die gemaakt zijn.We doen een dringend beroep op u om de afspraken over de Corona maatregelen te respecteren en door te geven   

Dank voor uw medewerking en hartelijke groet

Ed Bakker Voorzitter ( [email protected] )

 

Nieuwscategorieën