Update vanaf 26 juni 2021, maatregelen bestuur LTV Irminloo in verband met het Coronavirus

28 juni 2021


Tijdens de persconferentie van het kabinet van 18 juni 2021 is aangekondigd dat de Corona maatregelen per 26 juni 2021 worden aangepast. LTV Irminloo volgt de maatregelen die door de KNLTB worden gehanteerd.  Vanaf zaterdag 26 juni gelden daarom de gewijzigde corona maatregelen.

  • Officiele cluboverstijgende wedstrijden voor volwassenen zijn dan weer toegestaan, zowel binnen als buiten. Publiek is (onder voorwaarden) weer welkom bij amateurwedstrijden en trainingen. De horeca op sportlocaties mag onder voorwaarden ruimer en langer open. De besmettingscijfers ontwikkelen zich positief en het aantal gevaccineerden stijgt snel, waardoor meer versoepelingen van de coronamaatregelen sneller dan verwacht mogelijk zijn.
  • De vereniging is open voor vrij spelen, trainen, onderlinge wedstrijden en wedstrijden tegen spelers van andere verenigingen. Van te voren dient nog steeds een baan gereserveerd te worden, een duidelijke indeling en ruim speelschema te maken om wachttijden en groepsvorming te voorkomen.
  • De toss is toegestaan onder de voorwaarde dat de rackets op de baan getrokken word
  • Publiek is toegestaan op het park, zowel bij trainingen als bij wedstrijden. Hierbij geldt de 1.5 meter afstand en vaste plaatsen. In principe geldt placering, dus een vaste zitplaats. Indien dit niet mogelijk is, kan een staanplaats op een afgebakende plek (met inachtneming van de 1.5 meter) ook. Een checkgesprek en registratie is verplicht. Communiceer dit duidelijk naar leden en bezoekers van toernooien.
  • Kleedkamers, douches en toiletten mogen open. DE DOUCHES VAN LTV IRMINLOO ZIJN TIJDELIJK NOG AFGESLOTEN
  • Het clubhuis en het terras mogen open volgens de reguliere openingstijden. Uiteraard gelden hierbij de horeca regels, zoals vaste zitplaatsen en alles op 1.5 meter afstand (tenzij dit mensen zijn uit eenzelfde huishouden). Registratie en checkgesprek blijven verplicht. Check voor meer info de Tips voor opening terras en clubhuis 26 juni. 

 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen