Zaterdag 22 juni 2019: RACKET TREKKEN vanaf 15 uur en TENNISBUFFET vanaf 18 uur

09 juni 2019


Aan alle leden van LTV Irminloo, partners, kinderen en introducés,

Op zaterdag 22 juni is er weer ons jaarlijkse Irminloo tennisbuffet. Voorafgaand aan dit warm/koud buffet organiseren wij Racket trekken. Dit doen we als alternatief voor het helaas niet kunnen doorgaan van onze Clubkampioenschappen door te weinig aanmeldingen.

Het racket trekken is tussen 15:00 en 17:00 uur. Je hoeft je hiervoor niet in te schrijven en kom dus gerust aansluiten! Het is voor jong en oud en voor alle speelsterktes! Door middel van racket trekken krijg je steeds een andere partner toegewezen en speel je een aantal leuke vriendschappelijke wedstrijdjes.

Tussen het Racket trekken en het tennisbuffet kijken we terug op de voorjaarscompetitie en worden ook de kampioenen van de competitie in het zonnetje gezet!

Om 18.00 uur start het koud en warm buffet. Hiervoor moet je je wel opgeven, graag voor 17 juni a.s. Stuur een mail naar [email protected] met daarin de namen van wie komen eten. Geef daarbij ook als er kinderen onder de 8 jaar mee eten. Voor de kinderen onder de 8 jaar zijn de kosten 9 euro p/p. Voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar zijn de kosten 12,50 euro p/p.

Iedereen kan meedoen dus ook een niet lid kan als introduce worden meegenomen! 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 341 554 731

Clubhuis LTV Irminloo

Klaverlaan 33
3852 XP ERMELO