Route

Tennisvereniging L.T.V. Irminloo
Klaverlaan 33
3852 XP Ermelo
Clubhuis: 0341 55 47 31


Routebeschrijving naar Tennisvereniging Irminloo:
   

Vanaf de A28 (tussen Utrecht en Zwolle), Afslag Ermelo (nummer 12) of vanuit Harderwijk: 
Volg richting Ermelo. U bevindt zich dan op de Harderwijkerweg. Op de Harderwijkerweg, binnen de bebouwde kom van Ermelo op de 1e rotonde linksaf, de Jacob Catslaan in. Op de volgende rotonde rechtdoor, u bevindt zich dan op de Varenlaan. Vanaf de rotonde na ongeveer 300 meter linksaf, de Klaverlaan in. Aan het eind van de Klaverlaan vindt u rechts de parkeerplaatsen. Het pad links van het hek loopt naar de ingang. De verharde parkeerplaatsen zijn invalidenplaatsen.  

Vanuit de richting Putten, Nijkerk
Rij vanuit Putten richting Ermelo. Als u Ermelo binnen rijdt meteen de eerste rotonde rechtsaf. U bevindt zich dan op de Ericalaan. Op de Ericalaan de 3e weg links. U bevindt zich dan op de Varenlaan. Na ongeveer 700 meter gaat u over twee verkeersdrempels en gaat u rechtsaf de Klaverlaan in. Aan het eind van de Klaverlaan vindt u rechts de parkeerplaatsen. Het pad links van het hek loopt naar de ingang. De verharde parkeerplaatsen zijn invalidenplaatsen.  

Vanuit de richting Apeldoorn:
Vanaf de A1; afslag Kootwijk (nummer 18). Volg de richting Harderwijk (N302). Na de 3e rotonde volgt na 5 kilometer de afslag Ermelo, linksaf. U bevindt zich nu op de Leuvenumseweg. Ga op de rotonde linksaf de Varenlaan in. Vanaf de rotonde na ongeveer 300 meter linksaf de Klaverlaan in. Aan het eind van de Klaverlaan vindt u rechts de parkeerplaatsen. Het pad links van het hek loopt naar de ingang. De verharde parkeerplaatsen zijn invalidenplaatsen.  

Binnendoor vanuit Apeldoorn:
Volg de Amersfoortseweg richting Harderwijk en ga op de rotonde rechts richting Harderwijk (N302). Na de 3e rotonde volgt na 5 kilometer de afslag Ermelo, linksaf. U bevindt zich nu op de Leuvenumseweg. Ga op de rotonde linksaf de Varenlaan in. Vanaf de rotonde na ongeveer 300 meter linksaf de Klaverlaan in. Aan het eind van de Klaverlaan vindt u rechts de parkeerplaatsen. Het pad links van het hek loopt naar de ingang. De verharde parkeerplaatsen zijn invalidenplaatsen.