Proeflidmaatschap Senioren

PROEFLIDMAATSCHAP SENIOREN

Het proeflidmaatschap voor senioren (geboren in 2001 of eerder) kost € 100 + € 10 verlaagd inschrijfgeld KNLTB en bestaat uit:

  • Contributie en lidmaatschap tot 1 januari 2020
  • 10 opeenvolgende, wekelijkse groepslessen beginnend zo spoedig mogelijk (groep 8 pers) of training ter waarde van € 45 (kleinere groep of privéles)
  • “Nieuwe leden” gezelligheidstoernooi
  • Voorlopige ledenpas indien nodig
  • Verlaagd inschrijfgeld voor KNLTB lidmaatschap
  • Geldt alleen als men nooit Irminloo lid is geweest, dan wel minimaal 10 jaar geen lid is geweest.

Voor het aanmelden voor het proeflidmaatschap dienen twee formulieren te worden ingevuld (inschrijven als lid en opgeven voor de training).

Zorg dat u een digitale pasfoto en indien van toepassing studentenkaart bij de hand heeft. Hier wordt bij het invullen naar gevraagd.

Onze trainer Emar Onderstal neemt dan contact met u op over de mogelijkheden van training (na ontvangst 'Inschrijfformulier training'). Bij het indelen van de training-groepen wordt door de tennisschool TCF zoveel mogelijk rekening gehouden met sterkte en beschikbaarheid. Graag dus op het formulier alle  beschikbare dagen en tijden goed aangeven. Ook aangeven of u met een ander de training wilt volgen.

Wij maken u meteen lid van de KNLTB , zodat u ook met de officiele toernooien en competities mee kunt doen.

Tijdens de maanden t/m december a.s. kunt u iedere dag en op ieder moment tussen 07:30 en 23:00 uur gebruik maken van de banen. Er zijn ook gezelligheidstoernooien waar u aan mee kunt doen verder is er social herentennis en social mixed tennis of dames social tennis.

Als u niets doet, blijft u ook na 1 januari a.s. lid van de vereniging.

Mocht u willen opzeggen, dan dient u dat te doen vóór 1 december a.s.  Dit kan via de volgende link: https://irminloo.knltb.site/lidmaatschap_opzeggen 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 341 554 731

Clubhuis LTV Irminloo

Klaverlaan 33
3852 XP ERMELO