Proeflidmaatschap Senioren

PROEFLIDMAATSCHAP SENIOREN

Het proeflidmaatschap voor senioren (geboren in 2001 of eerder) bestaat uit:

  • Contributie en lidmaatschap tot 1 januari 2021
  • 10 opeenvolgende, wekelijkse groepslessen beginnend zo spoedig mogelijk (groep 8 pers) of training ter waarde van € 45 (kleinere groep of privéles)
  • “Nieuwe leden” gezelligheidstoernooi
  • Verlaagd inschrijfgeld voor KNLTB lidmaatschap
  • Geldt alleen als men nooit Irminloo lid is geweest, dan wel minimaal 10 jaar geen lid is geweest.

Het SENIOREN-proeflidmaatschap kost € 100 + € 10 verlaagd inschrijfgeld KNLTB.

Voor het aanmelden voor het proeflidmaatschap dienen twee formulieren te worden ingevuld (inschrijven als lid en opgeven voor de training).

Zorg dat u een digitale pasfoto en indien van toepassing studentenkaart bij de hand heeft. Hier wordt bij het invullen naar gevraagd.  Eventueel kan door de ledenadministratie een digitale foto worden gemaakt, als geen digitale foto voorhanden is. 

Onze trainer Emar Onderstal neemt dan contact met u op over de mogelijkheden van training (na ontvangst 'Inschrijfformulier training'). Bij het indelen van de training-groepen wordt door de tennisschool TCF zoveel mogelijk rekening gehouden met sterkte en beschikbaarheid. Graag dus op het formulier alle  beschikbare dagen en tijden goed aangeven. Ook aangeven of u met een ander de training wilt volgen.

Wij maken u meteen lid van de KNLTB , zodat u ook met de officiele toernooien en competities mee kunt doen.

Tijdens de maanden t/m 31 december 2020 kunt u iedere dag en op ieder moment tussen 07:30 en 23:00 uur gebruik maken van de banen. Er zijn ook gezelligheidstoernooien waar u aan mee kunt doen verder is er social herentennis en social mixed tennis of dames social tennis.  Ook wordt u door het bestuur uitgenodigd voor de “ Nieuwe leden” avonden. 

Als u niets doet, blijft u ook vanaf 1 januari 2021 lid van de vereniging. 

Mocht u willen opzeggen, dan dient u dat te doen vóór 1 december 2020. Dit kan via de volgende link: https://irminloo.knltb.site/lidmaatschap_opzeggen 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 341 554 731

Clubhuis LTV Irminloo

Klaverlaan 33
3852 XP ERMELO