Lidmaatschap

Als je lid bent van LTV Irminloo mag je elke dag van 08:00 uur tot 23.00 uur gebruik maken van de tennisbanen van de vereniging, voor zover deze niet in gebruik zijn voor trainingen, activiteiten of evenementen. Daarnaast ben je altijd welkom in ons clubhuis en kun je, soms tegen een kleine vergoeding, deelnemen aan alle activiteiten of evenementen die door de vereniging georganiseerd worden. Ook kun je drie keer per jaar (tegen een kleine vergoeding) een introducé meenemen. Je krijgt van ons een KNLTB-pas waarmee je toegang krijgt tot het park en waarmee je banen kunt reserveren ('afhangen').

Je kunt op elk moment van het jaar lid worden, maar een lidmaatschap loopt altijd tot en met 30 juni of tot en met 31 december en wordt stilzwijgend verlengd. Als je tussentijds lid wordt, zal de contributie naar rato berekend worden. Wij schrijven je ook altijd in als lid van de KNLTB.

LTV Irminloo kent juniorleden, studenten en seniorleden. Je wordt seniorlid per 1 januari van het jaar waarin je 18 jaar wordt. Dus ook als je pas in december van dat jaar jarig bent.