Trainingen


Algemeen

Als vereniging hechten wij veel waarde aan tennistraining voor onze leden. De trainingen verhogen het tennisniveau, voorkomen blessures en zorgen voor binding met de club. Tennisles is het gehele jaar mogelijk op onze banen. Houd er rekening mee dat vlak voor het begin van de competitie en bij grote toeloop van nieuwe leden het een keer kan gebeuren dat (tijdelijk) niet elke trainingsvraag kan worden ingevuld op het tijdstip dat je zelf graag wilt.  

Tennisschool Tennis College Flevoland (TCF)

Om training te kunnen volgen moet je lid zijn van LTV Irminloo. De trainingen worden verzorgd door Tennis College Flevoland.  TCF is een tennisschool en heeft een aantal trainers in dienst, waarvan één of meerderen werkzaam zijn voor LTV Irminloo. Hoofdtrainer voor LTV Irminloo is Emar Onderstal.  Hij is 5 dagen in de week op ons tennispark en verzorgt trainingen voor elke doelgroep.

Als je vragen hebt over de lessen, neem dan gerust contact op met Emar.

[email protected] of 06-55589308.

Training

Bij de samenstelling van de lesgroepen houdt TCF zoveel mogelijk rekening met leeftijd en ervaring. De lessen worden in twee periodes van 20 weken (totaal 40 weken) verdeeld : een winterperiode van oktober t/m maart en een zomerperiode van april t/m september.

Talentvolle jeugd wordt uitgenodigd om intensiever te trainen en deel te nemen aan het zogenaamde selectieplan.  De selecties trainen circa 3 uur per week.

Meer informatie over de trainingen (en de tarieven) vind je op de website van TCF, hier kun je je ook inschrijven voor de trainingen.

Klik hier om naar de TCF pagina te gaan

Heb je vragen over de training, die niet door de trainer(s) beantwoord kunnen worden ? Stuur dan een mail naar één van onderstaande adressen      

Senioren en selectie : [email protected]

Junioren : [email protected]