Accommodatie en adres

Ons tennispark ligt in een mooie, bosrijke omgeving. Het park is goed bereikbaar en er zijn meer dan voldoende parkeerplaatsen. Het park is niet vrij toegankelijk. Als lid krijg je een op naam gestelde toegangspas. Natuurlijk zijn toeschouwers altijd van harte welkom ! Via een afhangsysteem kun je elke dag tussen 08.00u en 23.00u gratis gebruik maken van de tennisbanen.    

Wij beschikken over 10 tennisbanen. Dit zijn zogeheten ‘matchclay’ banen en dat betekent dat je er het hele jaar op kunt spelen (behalve bij sneeuw). Matchclay is onderhoudsvriendelijk en laat zich hetzelfde bespelen als gravel. Het is een officiële wedstrijdbaan volgens de normen van de KNLTB. Het is goed te weten dat het ook  geschikt is voor rolstoeltennis. Daarnaast hebben we twee minibanen en een ‘oefenkooi’, beide met een Smashcourt ondergrond.   

We zijn erg trots op ons clubgebouw. Het is een ruim en modern gebouw, met gezellige zithoekjes, een groot terras en een ‘rijk uitgeruste’ bar met keuken. Er zijn natuurlijk ook voldoende sanitaire voorzieningen. Het clubhuis is niet de hele dag geopend; dit is afhankelijk van de barplanning. We krijgen vaak te horen dat ons park er heel netjes en verzorgd uit ziet. Dat is een mooi compliment voor onze vrijwilligers.

Bezoekadres:
Tennisvereniging L.T.V. Irminloo
Klaverlaan 33
3852 XP   ERMELO
Clubhuis: 0341 55 47 31  (alleen bereikbaar als het clubhuis geopend is )

Postadres:
Tennisvereniging L.T.V. Irminloo
Klaverlaan 33
3852 XP ERMELO