Lid worden

Personal information

KNLTB lidmaatschap

Wat leuk dat je lid wilt worden van L.T.V Irminloo! Met je lidmaatschap ben je ook direct lid van de KNLTB. Kijk hier voor de voordelen. 

1/5 Algemeen
2/5 Lidmaatschap
>
3/5 Student
>
4/5 Akkoord Privacyverklaring
5/5 Akkoord ouder/voogd

Op de website vind je onder de rubriek ‘Lidmaatschap’ meer informatie over het inschrijven.

1/5 Algemeen

LTV Irminloo kent juniorleden, studenten en seniorleden. Je kunt op elk moment van het jaar lid worden, maar een lidmaatschap loopt altijd tot en met 30 juni of tot en met 31 december. Wij schrijven je altijd in als lid van de KNLTB.

Uit de ingevulde gegevens kunnen wij jouw gewenste lidmaatschap afleiden. Na ontvangst van jouw inschrijving, ontvang je een bevestiging van de ledenadministratie. Je krijgt dan ook een account en wachtwoord waarmee je kunt inloggen in de app en de website.

Zorg voor een goede pasfoto. Deze wordt namelijk ook op de KNLTB-pas afgedrukt. Deze heeft een verhouding van drie/vier en is minimaal 300/400 pixels.

  • Via de Oranje button 'Voeg toe' kan een extra telefoonnummer en/of email adres worden toegevoegd.
  • De velden met een *  zijn verplicht om in te vullen.

Via een automatische incasso wordt de contributie en inschrijfgeld door Irminloo afgeschreven. Tennisschool TCF int via automatische incasso het lesgeld van de MKMT lessen. 

Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om contributie, inschrijfgeld en lesgelden van uw rekening af te schrijven. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden. 

 

2/5 Lidmaatschap

Ben je niet eerder lid geweest van LTV Irminloo of alweer enige tijd geleden (10 jaar of langer voor senior, 5 jaar of langer voor junior) dan kun je gebruik maken van een bijzonder aantrekkelijke aanbieding.

Bij Maak Kennis Met Tennis (MKMT) krijg je 10 opeenvolgende tennislessen in groepsverband. De contributie én inschrijfgeld zijn voor MKMT heel gunstig. Een MKMT-periode kent een vastgestelde einddatum. Na die datum krijg je een normaal junior, studenten of senior lidmaatschap.

Als je gebruik maakt van MKMT geven wij je gegevens door aan de tennisschool. Zij nemen contact met je op om afspraken over de lessen te maken.

Na inschrijving krijg je van de ledenadministratie een welkomstmail met aanvullende informatie.

 

3/5 Student

Als je student bent moet je elk jaar opnieuw aantonen dat je bent ingeschreven als student bij een erkende onderwijsinstelling. Het is belangrijk dat je dit bewijs (bijvoorbeeld je DUO-inschrijving) uiterlijk 1 september van elk studiejaar naar de ledenadministratie stuurt (email: [email protected]).   

 

4/5 Akkoord privacyverklaring

Op grond van de AVG ( Algemene Verordening Gegevensbescherming) hebben we je toestemming  nodig voor het gebruiken en verwerken van je  persoonsgegevens. Als vereniging gaan wij zorgvuldig met die gegevens om. Hoe we dat doen en waarvoor we je persoonsgegevens gebruiken is vastgelegd in de privacyverklaring van LTV Irminloo.  Klik hier om de privacyverklaring te lezen.

Doe je mee aan Maak Kennis Met Tennis? Dan geven we je gegevens ook aan de tenisschool TCF. Dan kunnen zij je benaderen voor de lessen en hun lesdeel bij je incasseren.

 

5/5 Akkoord ouder/voogd

Voor minderjarige leden is conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) een akkoord van de ouder/voogd nodig. Vul hiernaast je naam in, waarmee jij als ouder/voogd die toestemming geeft.