Maak Kennis Met Tennis (MKMT)

Ben je niet eerder lid geweest van LTV Irminloo of alweer enige tijd geleden (10 jaar of langer voor senior, 5 jaar of langer voor junior) dan kun je gebruik maken van een bijzonder aantrekkelijke aanbieding.  Dit raden wij iedereen aan, want het is een leuke manier om kennis te maken met de vereniging. En het is goedkoper dan een normaal lidmaatschap! 

Bij Maak Kennis Met Tennis (MKMT) krijg je 10 opeenvolgende, wekelijkse tennislessen in groepsverband (8 personen) en je wordt uitgenodigd voor het gezelligheidstoernooi voor nieuwe leden.  

Een MKMT-periode kent een vastgestelde einddatum:      

  • Als je in de eerste helft van het jaar lid wordt loopt MKMT tot en met 31 december van hetzelfde jaar.     
  • Als je in de tweede helft van het jaar lid wordt loopt MKMT tot en met 30 juni van het opvolgende jaar.

Na die einddatum wordt je lidmaatschap automatisch omgezet in een normaal junior of senior lidmaatschap. Als je niet verder wilt gaan met tennissen moet je dus wel formeel opzeggen !

Je meldt je aan voor MKMT door het inschrijfformulier in te vullen.

 

Belangrijk !

Je hoeft niet zelf contact op te nemen met de tennisschool. Wij zorgen ervoor dat de tennisschool jou benadert voor de tennislessen. Houd er rekening mee dat dit even kan duren. De tennislessen starten namelijk in oktober en in maart en de groepsindelingen worden kort voor die tijd gemaakt.
Als er tussentijds een plek vrijkomt zal de tennisleraar je mogelijk bellen of jij interesse hebt.

Als je een ervaren tennisser bent (bv. speelsterkte 7) dan is MKMT minder geschikt voor je. Je kunt namelijk ingedeeld worden in een groep mensen die 'letterlijk' kennis maken met tennis. Dat is voor iedereen minder leuk.