Algemene Leden Vergadering 24 april 2024

08 april 2024


Beste tennisser (m/v), 

Het bestuur nodigt je van harte uit voor de algemene ledenvergadering op woensdag 24 april om 20.00 uur in ons clubhuis. Naast de gangbare zaken praten we je natuurlijk bij over onze plannen met padel. We hebben dit keer ook een externe spreker. Onze accountmanager van de KNLTB vertelt over de landelijke trends in tennis en geeft ons leuke ideeën mee voor de toekomst. Reden genoeg dus om te komen.

Graag aandacht voor een paar zaken:

  • Voorstellen voor inhoudelijke bespreking moeten, net als een kandidaatstelling voor een bestuursfunctie, uiterlijk 14 april bij de secretaris ingediend worden. Deze dienen door minimaal 10 leden onderschreven te zijn.
  • De vergadering vindt plaats in ons clubhuis. Er is geen mogelijkheid voor digitale deelname. Afmelden voor de ALV kan door een mail te sturen naar [email protected]
  • In de vergadering benoemen we ook de kascommissie voor het jaar 2024. We zoeken één kandidaat. Heb je interesse, laat het dan nú al weten. Het is niet heel veel werk, maar wel leuk en belangrijk.
  • Op woensdag 24 april is er vanaf 19.30 uur géén mogelijkheid om te tennissen. Ook de trainingen gaan vanaf dat tijdstip niet door.   

Hopelijk tot de 24e,
Bestuur LTV Irminloo

PS: Wij hebben een mail gestuurd naar alle leden met het zogeheten ALV-boekje. Mocht je deze niet hebben ontvangen, stuur dan even een bericht naar [email protected]

Nieuwscategorieën