Clubloterij

13 mei 2024


Op dit moment (29 mei) hebben we met de Clubloterij bijna €400 verdiend. Dat is een mooi bedrag, maar het kan altijd beter. De trekking vindt plaats op 12 juni, dus kun je nog steeds loten kopen om mee te doen om de prijzen. En om de inkomsten voor onze club te verhogen natuurlijk! Misschien willen je familieleden of buren ook wel meedoen? Stuur dit bericht door naar iedereen die onze vereniging een warm hart toedraagt! 

 Speel mee voor onze Club

en een beetje voor jezelf

L.T.V. Irminloo doet mee met de Clubloterij, jij ook?
L.T.V. Irminloo neemt dit jaar deel aan de Clubloterij, een nieuw initiatief van NOC*NSF dat is opgezet om de breedtesport in Nederland financieel te ondersteunen. Door clubloten te kopen, steun je onze club terwijl je zelf kans maakt op mooie prijzen!

Wat is de Clubloterij en hoe werkt het?
Deelnemers kopen clubloten voor €2,50 per stuk. Van elk verkocht lot gaat €2,00 rechtstreeks naar onze mooie club. Met zo’n lot kun je automatisch meespelen. Dit betekent dat je niet alleen ons als club ondersteunt, maar ook zelf kans maakt op mooie Club- en bondsprijzen. Clubprijzen zijn beschikbaar gesteld door onze sponsoren (Gustare, De Dorpskamer, Intersport, Gastrovino De Bourgondiër, Bakkerij Harry van Looijengoed en Alexanderhoeve) en worden verloot onder alle spelers die bij onze club loten hebben gekocht. Bondsprijzen worden verloot onder alle spelers van de clubs die bij de KNLTB zijn aangesloten. Zo is de landelijke hoofdprijs 2x €10.000 voor de winnende deelnemer én voor onze club! Zo kunnen wij onze club blijven ontwikkelen en mooie activiteiten organiseren. Deze hoofdprijs wordt uitgekeerd aan liefst tien verschillende winnaars.
De trekking vindt plaats op 12 juni 2024.

Deelname is heel eenvoudig! Kijk op Clublot-Irminloo en koop direct jouw Clubloten.

(www.clublot.nl/bond/knltb/club/ltv-irminloo

Nieuwscategorieën