Het is zover! Morgen gaan wij over naar een nieuwe versie van KNLTB.Club.

22 mei 2019


Het is zover! Morgen gaan wij over naar een nieuwe versie van KNLTB.Club . Om de update soepel te laten verlopen is KNLTB.Club morgen niet beschikbaar voor onze vereniging. Ook de Clubapp, het Afhangbord en de Website zijn morgen mogelijk verminderd of tijdelijk niet beschikbaar. Zie ook https://mailchi.mp/knltb/i5wk2g9m1z-486415 voor extra achtergrond informatie.

Je ontvangt morgen een e-mail met de nieuwe inloggegevens voor KNLTB.Club, een eerste uitleg over KNLTB.Club en stappen om je op weg te helpen na de update. In de middag wordt je ook geïnformeerd om de nieuwe Clubapp te downloaden.

Voor jou als clublid brengt deze nieuwe versie de volgende veranderingen met zich mee:

Een nieuw wachtwoord aan om in te loggen op de clubwebsite
Je moet een nieuw wachtwoord aanmaken om in te loggen op de 'Mijn Club' omgeving binnen de verenigingswebsite. Je kunt dit doen op de website van de vereniging via de 'wachtwoord vergeten' knop aan de hand van je bondsnummer of clublidnummer.

Opnieuw downloaden van de KNLTB ClubApp
Inhoudelijk verandert er niks binnen de ClubApp, het is alleen nodig dat jij de oude ClubApp verwijdert van je telefoon en de KNLTB ClubApp opnieuw download.
Dit is vanaf  morgenmiddag mogelijk.

Je kunt één van de twee onderstaande links gebruiken om de KNLTB ClubApp te downloaden:
Klik hier voor de App store iOS link
Klik hier voor de Android Playstore link

We raden je zeker aan om dit te doen. De ClubApp is namelijk een perfect middel om op de hoogte te blijven van het laatste clubnieuws, toernooi-informatie, competitie uitslagen/standen, de ledenlijst en nog veel meer.  Heb je de KNLTB ClubApp nog niet eerder gehad? Dan is het een mooi moment om dit snel te doen.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 341 554 731

Clubhuis LTV Irminloo

Klaverlaan 33
3852 XP ERMELO