Jeugdnieuws!

27 juni 2024


2024 Irminloo Jeugd Club Kampioenschappen

Op 9 juni hebben de L.T.V. Irminloo Jeugd Club Kampioenschappen plaatsgevonden. Een groot deel van de jeugd heeft hieraan deelgenomen, in de categorieën Rood, Groen 1 en Groen 2.

Met mooi weer, leuke wedstrijden, een leuke sfeer, toeschouwers en een lekkere lunch voor de kinderen was het een zeer geslaagd toernooi! Onze trainer Emar heeft een mini-toernooitje gehouden met de kleintjes en daar is natuurlijk iedereen kampioen geworden!  

Er waren (pr)ijsjes voor iedereen en de nummers 1 en 2 van Groen hebben nog een extra prijs gekregen, een bon om naar de film te gaan.

Op de foto’s de trotse winnaars van Groen 1 (Roel Dijkema) en Groen 2 (Stef Wijnia).

 

Voorjaarscompetitie

Net zoals bij de volwassen hebben we met de jeugd ook meegedaan met de voorjaarscompetitie. Er hebben 4 teams deelgenomen en daarvan zij er twee kampioen geworden.

Het team Irminloo 1 (Groen 1) heeft alle 7 wedstrijden gewonnen en is kampioen geworden. Gefeliciteerd Hugo de Graaf, Koen Harmsen, Valentijn Heuperman, Tom Sloof  en Olivier van der Goot, goed gedaan!

Ook Irminloo 1 (jongens 13 t/m 17 jaar) is kampioen geworden met winst in alle 7 wedstrijden. Ook jullie gefeliciteerd Tycho Bakker, Tom van Geldorp, Floris de Lint, Axel Bakker, Jesse Ligthart en Max Celie!

 

 

 

Nieuwscategorieën