Koppe Begonia toernooi - inschrijven kan nog!

03 juni 2024


KOPPE BEGONIA TOERNOOI--- INSCHRIJVEN KAN NOG!

Tot 18 juni kan er nog ingeschreven worden voor het Koppe Begonia toernooi, dat van 24 juni tot en met 30 juni op onze banen zal worden gespeeld. Gedurende de toernooiweek zijn er vrijwel geen banen voor vrij spelen beschikbaar in de avonduren, dus doe gewoon mee. Het inschrijfgeld is maar 7,50 voor de eerste inschrijving en 5 euro voor de tweede inschrijving. We hebben prachtige eerste prijzen van 50 euro voor lekker eten bij veel verschillende restaurants in Ermelo klaarliggen.

Nieuwe leden kunnen meedoen in de sterkte 9 17+. Dan speel je ook tegen anderen, die net begonnen zijn. Verder kun je inschrijven in de leeftijdsgroepen 25+ en 55+. In de 25+ zijn sterkte 4, 5, 6, 7 en 8 mogelijk en in de 55+ kan meegedaan worden in de sterkte 5, 6, 7 en 8. In alles kun je voor de HE, DE, HD, DD en GD inschrijven. Schrijf dus alleen in of met een tennisvriend(in) vóór 18 juni a.s. Wacht niet te lang want vol is vol!

De toernooicommissie heeft er zin in, we gaan er weer een heel leuk, gezellig en sportief toernooi van maken! Mocht je vragen hebben bel dan met Ron de Poorter, 06-25382333 of stuur een mail naar [email protected]

 

 

Nieuwscategorieën