MAAK KENNIS MET TENNIS BIJ IRMINLOO.

19 september 2019


In de Nationale Sportweek zijn er drie gratis tennislessen bij Irminloo om te kijken of de tennissport misschien iets voor je is.  Op het tennispark aan de Klaverlaan wordt op de zaterdagen 21 en 28 september van 10.30 tot 11.30 uur door de trainers van Irminloo een tennisles gegeven voor jong en oud.

Ook op woensdag 25 september van 20.00 tot 21.00 uur kan er een tennisles gevolgd worden. Tennisballen en leentennisrackets zijn aanwezig. Kom wel in sportkleding en met sportschoenen (zonder noppen) om blessures te voorkomen. De zaterdaglessen zijn voor alle leeftijden, dus ook voor de jongste jeugd. De woensdagavond is bedoeld voor boven de twaalf jaar. Een, twee of alle drie de lessen mogen gevolgd worden en aanmelden is niet noodzakelijk.  

TENNIS VOOR JONG EN OUD
Tennis is een sport voor alle generaties.  Het jongste tennislid van Irminloo is 4 jaar en de oudste tennisser is ruim in de tachtig. Ook op latere leeftijd is het geen probleem te beginnen met tennis. Na de gratis tennislessen heeft Irminloo een proeflidmaatschap met grote korting inclusief tien groepstennislessen. Hiermee kun je op iedere dag en op ieder moment op de 10 Matchlaybanen van Irminloo tennissen.  

ROLSTOELTENNIS BIJ IRMINLOO
Ook rolstoeltennis kan bij LTV Irminloo. Als partner van de Esther Vergeer Foundation wordt door onze speciaal opgeleide trainers rolstoeltennisles gegeven.   Meer informatie? 

Stuur een mail naar [email protected]

 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 341 554 731

Clubhuis LTV Irminloo

Klaverlaan 33
3852 XP ERMELO