Rolstoeltennis @LTV Irminloo  

04 juli 2019


Ben je tussen de 6 en 21 jaar en lijkt het je leuk om te leren (rolstoel-) tennissen? Het maakt niet uit welke lichamelijke beperking je hebt (wel of niet rolstoelgebonden); je bent van harte welkom voor een gratis proefles bij LTV Irminloo.  

Bekijk ook de video waar Levi samen met Irminloo trainer Jeffrey bezig is met tennisles.

Rolstoeltennis is uitermate geschikt voor mensen die als gevolg van een beperking of een blessure niet meer in staat zijn om staand te tennissen. Rolstoeltennis zorgt voor een gezonde manier van bewegen, geeft je plezier en gezelligheid. Het leuke van rolstoeltennis is dat je behalve met je groepje ‘rollers’ ook met je familie, vrienden en bekenden kunt tennissen. Daarnaast biedt het mogelijkheden om jezelf te verbeteren en uit te dagen. Dit bewijzen de Nederlandse toprolstoeltennissers keer op keer. Zij behoren al jaren tot de wereldtop. Alle aspecten van het valide tennis komen eveneens bij rolstoeltennis aan bod.  

Ook voor de jeugd heeft de LTV Irminloo een aanbod voor het volgen van trainingen. 

Om kinderen en jongeren kennis te laten maken met rolstoeltennis bij een vereniging hebben we een samenwerkingsverband met de Esther Vergeer Foundation. Deze organisatie verzorgt regelmatig open dagen bij tennisverenigingen in het hele land en maakt gewoon sporten op een gewone vereniging mogelijk voor jongeren met een lichamelijke beperking. Meer informatie over de Esther Vergeer Foundation kunt u vinden op: https://esthervergeerfoundation.nl/    

LTV Irminloo is in het bezit van tien banen, een prachtig clubhuis en een aangepast MIVA-toilet inclusief douche, die uiteraard allemaal toegankelijk zijn voor mensen met een rolstoel.

 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 341 554 731

Clubhuis LTV Irminloo

Klaverlaan 33
3852 XP ERMELO