Urgentie: via deze weg een oproep aan alle senior leden van LTV Irminloo!

17 december 2022


Betreft:  Vrijwilligers bij Irminloo   16 december 2022  

Beste Irminloo lid,  

Via deze weg doen wij een beroep op je!  

Urgentie!

Al langere tijd blijkt het bij LTV Irminloo lastig om voldoende vrijwilligers in te zetten met als gevolg dat cruciale posities niet ingevuld worden, bepaalde vrijwilligerstaken niet meer worden ingevuld en sommige vrijwilligers te veel op hun bordje hebben liggen. In het bestuur zijn inmiddels vijf (!) vacatures.   Het gevolg van onvoldoende vrijwilligers  is dat we op verschillende vlakken risico’s lopen.  De zorgen voor de continuïteit van onze vereniging zijn erg groot. We kunnen op deze manier ook niet de vereniging zijn en blijven die we willen zijn: een recreatieve tennisvereniging gedragen door vrijwilligers, gericht op een zo breed mogelijke doelgroep met een sterke ledenbinding.   

Jullie hulp is nodig!

Er is een ‘Taskforce vrijwilligerswerk Irminloo’ gestart om wat we aan de hierboven beschreven problematiek te doen. De leden van de Taskforce zijn Andrea Timmerman, Bennie Nijmeijer, Arjen Wijnia en Robert-Jan van Dijk. Heb je suggesties of ideeën, of wil je meedoen of meedenken laat het ons of het bestuur weten!    

We starten met het maken van een actueel overzicht van het totale aanbod van onze Vrijwilligers In Tennis (VIT). Hierbij hebben we jullie hulp hard bij nodig!    

Je kan ons helpen door voor einde van het jaar op de Irminloo website een formulier in te vullen. Dit kost je een paar minuten.  Met de informatie die we van je ontvangen,  maken we onze VIT administratie weer compleet en actueel.   

Klik hier om naar het formulier te gaan.

De leden van wie we onvoldoende informatie hebben, gaan we persoonlijk benaderen. Dus hoe meer leden het formulier invullen, hoe minder mensen we hoeven te bellen en moeten gaan ‘lastig vallen’.    

Dank voor je hulp!    

Taskforce vrijwilligerswerk Irminloo

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen