zaterdag 16 september Open dag

05 september 2023


Op zaterdag 16 september vindt de Open dag plaats op onze vereniging, van 10-16 uur. Deze is bedoeld voor jong en oud. Via verschillende berichtgevingen worden de inwoners van Ermelo hierover geïnformeerd. Dit betekent wel dat de banen die dag slechts zeer beperkt beschikbaar zijn, want er wordt bovendien ’s middags najaarscompetitie gespeeld. Uiteraard is iedereen welkom voor de gezelligheid en eventueel ook om een balletje te slaan met belangstellenden, maar de banen zijn natuurlijk wel op de eerste plaats voor de gasten gereserveerd.  

De tekst hieronder zal binnenkort verschijnen in het Ermelo’s Weekblad. Ook in de onlangs verschenen Sportkrant staat een stukje over onze vereniging en over de Open dag.  

*

OPEN DAG TENNISVERENIGING IRMINLOO ZATERDAG 16 SEPTEMBER  

De poorten van het tennispark van tennisvereniging Irminloo aan de Klaverlaan staan op zaterdag 16 september open van 10 uur tot 16 uur. Iedereen is dan welkom om te komen tennissen. Om 10 uur, 12 uur en 14 uur zijn er clinics, waaraan jong en oud kan deelnemen. Een prima manier om helemaal vrijblijvend te kijken of tennis wat voor u is. Tijdens de clinics worden de basisslagen, forehand en backhand geleerd maar ook aan de service en het netspel wordt aandacht gegeven. Het is niet nodig om al een racket aan te schaffen, als u er nog geen heeft. De vereniging heeft voldoende leenrackets om te gebruiken. We vragen de deelnemers wel om in sportkleding te komen en met sportschoenen (zonder noppen). Dat om het risico op blessures te verminderen. Na de clinic biedt de vereniging een drankje aan en is er de mogelijkheid om informatie te krijgen.  Tennisvereniging LTV Irminloo bestaat al meer dan 50 jaar en heeft 10 Matchclay gravel banen en 2 minibanen, waarop het hele jaar gespeeld kan worden. Met meer dan 600 leden is het een van de grotere verenigingen van Ermelo. Voor de jeugd en de senioren zijn er veel activiteiten. Zo zijn er de jeugdcompetitie en seniorencompetitie in voor- en najaar, verschillende open toernooien, maar ook gezelligheidstoernooien en veel sociale tennisochtenden en -avonden. Tennis is een sport voor alle generaties, het jongste lid is vier jaar en er zijn meerdere leden ouder dan 80 jaar, die nog zeer geregeld een balletje slaan. Kom binnenlopen op zaterdag 16 september en maak kennis met tennis!   

Nieuwscategorieën